Hoved : Filutvidelser : .ogm Fil

.ogm Filutvidelse

Filtype 1Origin Matrix File

Utvikleren OriginLab
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en OGM fil?

En OGM-fil inneholder en matrisebok som er opprettet av Origin, en vitenskapelig og teknisk dataanalyse og grafikkapplikasjon. Den lagrer ett eller flere matriksark, som inkluderer kolonner og rader med tall, spesialtegn eller mellomrom. OGM-filer lagrer også annen informasjon om matrisen, for eksempel navnene på arkene, matematiske funksjoner, matrisedimensjoner, stil og formatering og datatype.

Mer informasjon

Du kan åpne OGM-filer med Origin og Origin Viewer. Opprinnelsen er bare tilgjengelig for Windows, og er det primære programmet som brukes til å opprette, åpne og redigere OGM-filer. Når den er åpen i Origin, vises matrisen som et vindu i et åpent prosjekt ( .OPJ eller .OPJU fil). Origin Viewer brukes også ofte til å se OGM-filer, siden den er gratis og kan brukes i Windows og MacOS.

For å åpne en OGM-fil i opprinnelse, velg fil → åpne ..., velg "opprinnelse Window .ogm "-filtype, naviger til OGM-filplasseringen, og klikk på Åpne.

Du kan lagre Origin-matriser som maler for å bevare innstillinger som skal brukes sammen med andre matriser du lager. For å gjøre dette, velg Fil → Lagre mal som ... og Origin vil opprette en .OTM fil for å lagre malen.

MERK: Utgivelsen av Origin 2018 inkluderte et oppdatert unicode-format for lagring av matriser ( .OGMU ), som har ytelsesfordeler over det eldre, ikke-unicode OGM filformatet.

Programmer som åpnes OGM filer

Filtype 2Ogg Media File

Utvikleren N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.OGM alternativnummer 2

Komprimert videofil som bruker et endret form av Xiph.Orgs Ogg-filbeholderformat; støtter avspilling av videoinnhold som inneholder DirectShow-filtre; opprettet som en utvidelse til Ogg-spesifikasjonen, slik at Windows Media Player (eldre versjoner) og andre programmer lett kan spille av Ogg-video- og lydfiler.

Mer informasjon

MERK: Xiph.Org, eieren og utvikleren av Ogg-spesifikasjonen, støtter ikke OGM-formatet fordi den ligger utenfor Ogg-spesifikasjonen. OGM-formatet er annerledes enn formatet som brukes for .OGG og .OGV filer.

Programmer som åpnes OGM filer
Windows
Nero
Gretech GOM Player
VideoLAN VLC media player
MPlayer
MPUI
NCH Prism
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Totem
mpv
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Om OGM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ogm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Ogg Media File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.