Hoved : Filutvidelser : .ogv Fil

.ogv Filutvidelse

Filtype Ogg Video File

Utvikleren Xiph.Org
Kategori Video Files
Format Binary

.OGV alternativnummer

Videofil som bruker Xiph.Orgs åpen kildekode Ogg-containerformat; kan inneholde videostrømmer som bruker en eller flere forskjellige kodeker, for eksempel Theora; kan spilles med en rekke mediaspillere.

Mer informasjon

OGV-filer brukes ofte til å spille av nettsideinnhold ved hjelp av HTML5 < video > stikkord. Imidlertid er de generelt henvist til i HTML-kildekoden ved hjelp av ".ogg" -tilliten, selv om filene inneholder videoinnhold.

Xiph.Org, utviklerne av OGV-formatet, gir en DirectShow-codec-pakke som gjør det mulig for programvareutviklere å inkludere støtte for OGV-filer i både åpen kildekode og kommersielle applikasjoner.

MERK: Lydfiler som bruker Ogg-beholderen, kalles Ogg Vorbis-filer, der "Vorbis" refererer til den spesifikke komprimeringen algoritmen som brukes til lyddataene. Begrepet "Vorbis" gjelder ikke for Ogg-videoinnhold.

Programmer som åpnes OGV filer
Windows
VideoLAN VLC media player
MPlayer
JRiver Media Center
Media Player Classic
MPUI
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Totem
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
JRiver Media Center
Macgo Mac Media Player
Tumult Hype
Miro Video Converter
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Om OGV filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ogv er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Ogg Video File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.