Hoved : Filutvidelser : .opju Fil

.opju Filutvidelse

Filtype Origin Unicode Project

Utvikleren OriginLab
Kategori Data Files
Format N/A

.OPJU alternativnummer

En OPJU-fil er et prosjekt opprettet av Origin 2018 og senere, en dataanalyse og grafikkapplikasjon som brukes av ulike forskere og ingeniører. Den inneholder alle barnevinduer i prosjektet, som kan inkludere regneark, 2D / 3D grafer og matriser. OPJU-filer lagrer også prosjektvariabler, importerte filtre, resultatlogginnhold og metadata.

Mer informasjon

OPJU-filen åpnet i OriginLab Origin

OPJU-filer erstattet .OPJ filer, som var de primære filene som brukes til å lagre prosjekter i alle Origin versjoner før 2018 versjonen. OPJU-filer lagres i et unicode-format som har ytelsesfordeler over det eldre OPJ-filformatet.

Du kan åpne OPJU-filer med Origin og Origin Viewer. Origin er det primære programmet som brukes til å opprette, åpne og redigere OPJU-filer, men Origin Viewer er også vanlig siden det er et gratis, lettvektsprogram som lar deg se og kopiere informasjon i OPJU-prosjekter i Windows og MacOS.

Hvis du vil åpne en OPJU-fil i Opprinnelse, velger du Fil → Åpne ..., velg filtypen ".opju", naviger til OPJU-filplasseringen, og klikk på Åpne.

For å lagre en OPJU fil i opprinnelse, velg fil → lagre prosjekt eller lagre prosjekt som ..., navngi filen, velg lagre plassering og klikk på Lagre.

Programmer som åpnes OPJU filer

Om OPJU filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .opju er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Origin Unicode Project Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.