Hoved : Filutvidelser : .opj Fil

.opj Filutvidelse

Filtype 1Origin Project

Utvikleren OriginLab
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en OPJ fil?

En OPJ-fil er et prosjekt opprettet av Origin, en dataanalyse og grafikkapplikasjon som brukes av ulike forskere og ingeniører. Den inneholder alt prosjektinnholdet, som inkluderer data, 2D / 3D grafer og innstillinger.

Mer informasjon

OPJ-filen åpnes i OriginLab Origin 2018

OPJ-filen er den vanligste filtypen som er knyttet til Origin siden den brukes som en beholder for prosjekter. Du kan åpne OPJ-filer med Origin, og du kan også åpne OPJ-filer med Origin Viewer, et gratis, lettvektsprogram som lar deg se og kopiere informasjon i OPJ-prosjekter.

Å åpne en OPJ-fil i Origin, velg fil → åpne ... velg filtypen ".opj", naviger til OPJ-filadressen og klikk på Åpne.

For å lagre en OPJ-fil i opprinnelse, velg fil → lagre prosjekt eller lagre Prosjekt som ..., navn filen, velg lagre plassering, og klikk Lagre.

MERK: Utgivelsen av Origin 2018 inneholder et oppdatert unicode-format for å lagre prosjekter ( .OPJU ), hvilke funksjoner ytelsen fordeler over det eldre, ikke-unicode OPJ filformatet.

Programmer som åpnes OPJ filer

Filtype 2OrCAD Project File

Utvikleren Cadence Design Systems
Kategori CAD Files
Format Text

.OPJ alternativnummer 2

CAD-prosjektfil opprettet av OrCAD, et program som brukes til å designe elektriske kretser, kjent som PCB (trykte kretskort); lagrer referanser til filer som inngår i prosjektet, samt prosjektinnstillinger; refererer vanligvis til minst en .DSN designfil; brukes til å lagre informasjon om PCB-design sammen.

Mer informasjon

OPJ-filer lagres i et tekstformat, men skal bare endres ved hjelp av OrCAD-brukergrensesnittet i stedet for en tekstredigerer.

Programmer som åpnes OPJ filer

Om OPJ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .opj er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OrCAD Project File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.