Hoved : Filutvidelser : .otm Fil

.otm Filutvidelse

Filtype 1Outlook Macro File

Utvikleren Microsoft
Kategori Executable Files
Format Text

Hva er en OTM fil?

Makro opprettet med Microsoft Outlook, et e-postprogram; inneholder skriptfunksjoner skrevet i Microsofts VBA-språk; Brukes ofte til å automatisere repeterende oppgaver, for eksempel skanning av e-postmeldinger eller samling av vedlegg.

Mer informasjon

Som standard lagrer Windows Vista og Windows 7 versjoner av Outlook makroer i filen VbaProject.otm. Outlook lagrer denne filen i følgende brukerkatalog: \ Roaming \ Microsoft \ Outlook.

MERK: Du må aktivere makroer i Outlook-sikkerhetsinnstillingene for å kunne kjøre dem.

Programmer som åpnes OTM filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Office
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Office

Filtype 2Origin Matrix Template

Utvikleren OriginLab
Kategori Settings Files
Format N/A

.OTM alternativnummer 2

En OTM-fil er en matrisemal opprettet av Origin, en dataanalyse og grafisk applikasjon som brukes av ulike forskere og ingeniører. Den inneholder innstillinger for en matrise, for eksempel stil og formatering og antall rader og kolonner. OTM-filer brukes til å opprette .OGM matriser.

Mer informasjon

Du kan bare åpne OTM-filer med Origin, som kan brukes til å opprette, åpne og redigere OTM-filer. Programmet er bare tilgjengelig for Windows.

Hvis du vil åpne en OTM-fil i opprinnelsen, velger du Fil → Åpne ..., velger filtype "Originalsmal .otm", navigerer til OTM-filens plassering, og Klikk på Åpne.

MERK: Utgivelsen av Origin 2018 inneholder et oppdatert unicode-format for å lagre arbeidsbokmaler ( .OTMU ), som har ytelsesfordeler i forhold til det eldre, ikke-unicode OTM filformatet.

Programmer som åpnes OTM filer

Om OTM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .otm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Origin Matrix Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 27.05.2020:
Hei! Professoren min ba oss om å undersøke litt på OriginLab-programvaren før vi brukte den. Din oppføring på .otm-filer var perfekt for å lære om bruken av utvidelsen og programvaren. Jeg er sikker på at det å lage matriser må være anstrengende. Derfor har en utvidelse som .otm stor nytte for å øke hastigheten på denne prosessen! Det er synd at utvidelsen ble avviklet da 2018-versjonen av Origin ble utgitt... Les mer