Hoved : Filutvidelser : .ogg Fil

.ogg Filutvidelse

Filtype 1Ogg Vorbis Audio File

Utvikleren Xiph.Org
Kategori Audio Files
Format Binary

Hva er en OGG fil?

En OGG-fil er en komprimert lydfil som bruker gratis, upatentert Ogg Vorbis lydkomprimering. Det ligner en .MP3 fil, men høres bedre ut enn en MP3-fil med like stor størrelse, og kan inneholde sangmetadata, for eksempel artistinformasjon og spordata. OGG-filer støttes av mange programvare musikkspillere og noen bærbare musikkspillere.

Mer informasjon

Ogg-formatet er en beholder som brukes til lagring av lyddata. Begrepet "Vorbis" refererer til et spesifikt kodingsskjema levert av Xiph.Org, utviklerne av Ogg. OGG-filer kan også inkludere andre typer lydkomprimering, inkludert FLAC og Speex. Imidlertid kan disse filene ikke offisielt refereres til som "Vorbis" -filer, siden de bruker et annet komprimeringsskjema.

Programmer som åpnes OGG filer
Windows
Adobe Audition
Foobar2000
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
Mozilla Firefox
Google Chrome
Google Drive
Nero
Gretech GOM Player
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Apple QuickTime Player
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
NCH Switch
Linux
Mozilla Firefox
Google Chrome
Google Drive
VideoLAN VLC media player
MPlayer
PCF Miro
SoX
Clementine
Audacity
Snap!
Synfig Studio
Totem
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
Zinf
Android
Google Chrome
RealNetworks RealPlayer Cloud
antvplayer Media Converter
Videolabs VLC for Android
Macintosh
Adobe Audition
Mozilla Firefox
Google Chrome
Google Drive
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Apple QuickTime Player
Nullsoft Winamp
NCH Switch
Roxio Popcorn
Roxio Toast
SoX
Xilisoft Video Converter Ultimate
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
Google Chrome
VideoLAN VLC for iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud
olimsoft OPlayer

Filtype 2Origin Graph File

Utvikleren OriginLab
Kategori Data Files
Format N/A

.OGG alternativnummer 2

En OGG-fil inneholder en graf som er opprettet av Origin, en dataanalyse og grafikkapplikasjon som brukes av ulike forskere og ingeniører. Den lagrer en graf som genereres fra importerte data, for eksempel en kolonne-, strekk-, paj, linje, symbol, foss, 3D, polar eller statistisk graf. OGG-filer lagrer også metadata om grafen, for eksempel tittel og farger.

Mer informasjon

Du kan åpne OGG-filer med Origin og Origin Viewer. Opprinnelsen er bare tilgjengelig for Windows, og er det primære programmet som brukes til å opprette, åpne og redigere OGG-filer. Når den er åpen i Origin, vises grafen som et vindu i et åpent prosjekt ( .OPJ eller .OPJU fil). Origin Viewer brukes også ofte siden det er et gratis alternativ til Origin og kan brukes i Windows og macOS.

For å åpne en OGG-fil i Origin, velg Fil → Åpne ..., velg "Opprinnelse Window .ogg "filtype, naviger til OGW-filplasseringen, og klikk på Åpne.

Du kan lagre Origin-grafer som maler for å bevare innstillinger som skal brukes sammen med andre grafer du lager. For å gjøre dette, velg Arkiv → Lagre mal som ... og Origin vil opprette en .OTP fil for å lagre malen.

MERK: Utgivelsen av Origin 2018 inkluderte et oppdatert unicode-format for å lagre arbeidsbøker ( .OGGU ), som har ytelsesfordeler over det eldre, ikke-unicode OGG-filformatet.

Programmer som åpnes OGG filer

Om OGG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ogg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Origin Graph File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.