Hoved : Filutvidelser : .otp Fil

.otp Filutvidelse

Filtype 1OpenDocument Presentation Template

Utvikleren OASIS
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er en OTP fil?

En OTP-fil er en presentasjonsmal laget av Impress, et program som følger med Apache OpenOffice (tidligere kjent som OpenOffice.org). Den inneholder en presentasjon, som inkluderer et master-lysbilde, samt et innholdsrute med tekst, bilder, former, multimedieinnhold, overgangseffekter og andre lyselementer. OTP-filer brukes til styling av presentasjoner med samme utseende.

Mer informasjon

OTP-fil åpen i Apache OpenOffice Impress 4.1.3

OTP-filer kan også opprettes og åpnes av presentasjonsprogramvare som støtter OpenDocument standard. Imidlertid er de fleste OTP-filer opprettet av Impress, som er en av flere programmer tilgjengelig i OpenOffice-pakken. Det ligner på PowerPoint-programmet som er tilgjengelig i Microsoft Office-pakken. Mange brukere som trenger et program som PowerPoint, men som ikke har råd til kostnadene, blir til Impress og OpenOffice som et gratis alternativ. OTP-filen brukes av Impress for å lagre en mal av en presentasjon på samme måte som PowerPoint lagrer en mal av en presentasjon i filen .POT eller .POTX . OTP-filer er basert på OASIS OpenDocument-standarden, som bruker et XML-format for å lagre presentasjoner.

Du vil sannsynligvis bare se OTP-filen hvis du bruker Impress-programmet, eller hvis en annen OpenOffice-bruker deler en presentasjonsmal med deg. Eksempler på maler er familiefoto lysbildefremvisninger, skolerapporter og økonomiske sammendrag.

Programmer som åpnes OTP filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Filtype 2Origin Graph Template

Utvikleren OriginLab
Kategori Settings Files
Format N/A

.OTP alternativnummer 2

En OTP-fil er en grafmal som er opprettet av Origin, en dataanalyse og grafisk applikasjon som brukes av ulike forskere og ingeniører. Den inneholder innstillinger for en graf og brukes til å lage .OGG grafer. OTP-filer kan brukes til en rekke graftyper, for eksempel en bar, en pie, kolonne, foss, 3D, linje, symbol, polar eller statistisk.

Mer informasjon

Du kan bare åpne OTP-filer med Origin, som kan brukes til å opprette, åpne og redigere OTP-filer. Programmet er bare tilgjengelig for Windows.

Hvis du vil åpne en OTP-fil i opprinnelsen, velger du Fil → Åpne ..., velger filtype "Originalmall .otp", navigerer til OTP-filadressen og Klikk på Åpne.

MERK: Utgivelsen av Origin 2018 inkluderte et oppdatert unicode-format for å lagre arbeidsbokmaler ( .OTPU ), som har ytelsesfordeler over det eldre, ikke-unicode OTP-filformatet.

Programmer som åpnes OTP filer

Om OTP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .otp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Origin Graph Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.