Hoved : Filutvidelser : .oggu Fil

.oggu Filutvidelse

Filtype Origin Unicode Graph File

Utvikleren OriginLab
Kategori Data Files
Format N/A

.OGGU alternativnummer

En OGGU-fil inneholder en graf opprettet av Origin 2018 og senere, en dataanalyse og grafikkapplikasjon som brukes av forskere og ingeniører i forskjellige felt rundt om i verden. Den lagrer en graf som genereres fra importerte data, for eksempel en kolonne-, strekk-, paj, linje, symbol, foss, 3D, polar eller statistisk graf. OGG-filer lagrer også metadata om grafen, for eksempel tittel og farger.

Mer informasjon

OGGU-filer erstattet .OGG filer, som ble brukt til å lagre arbeidsbøker i Origin før 2018-versjonen. OGGU-filer lagres i et unicode-format som har ytelsesfordeler over det eldre OGG-filformatet.

Du kan åpne OGGU-filer med Origin og Origin Viewer. Origin er bare tilgjengelig for Windows, og er det primære programmet som brukes til å opprette, åpne og redigere OGGU-filer. Når den er åpen i Origin, vises grafen som et vindu i et åpent prosjekt ( .OPJU eller .OPJ fil). Origin Viewer brukes også ofte siden det er et gratis alternativ til Origin og kan brukes i Windows og macOS.

For å åpne en OGGU-fil i Origin, velg Fil → Åpne ..., velg "Opprinnelse Window .oggu "filtype, naviger til OGGU-filens plassering, og klikk på Åpne.

Du kan lagre Origin-grafer som maler for å bevare innstillinger som skal brukes sammen med andre grafer du lager. For å gjøre dette, velg Arkiv → Lagre mal som ... og Origin vil opprette en .OTPU fil for å lagre malen.

Programmer som åpnes OGGU filer

Om OGGU filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .oggu er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Origin Unicode Graph File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.