Slik løser du Wmvcore.dll mangler eller ikke er funnet feil

Wmvcore.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av wmvcore DLL-filen.

I noen tilfeller kan wmvcore.dll-feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Det er flere forskjellige måter som wmvcore.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se wmvcore.dll-feil på:

Wmvcore.dll ikke funnet
Dette programmet kunne ikke starte fordi wmvcore.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
Kan ikke finne [PATH] wmvcore.dll
Filen wmvcore.dll mangler.
Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: wmvcore.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Wmvcore.dll feilmeldinger kan vises mens du bruker eller installerer visse programmer, når Windows starter eller slås av, eller til og med under en Windows-installasjon.

Web / Tim Fisher

Konteksten til wmvcore.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.

Feilmeldingen wmvcore.dll kan gjelde ethvert program eller system som kan bruke filen på Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Slik løser du Wmvcore.dll feil

Ikke last ned wmvcore.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av wmvcore.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av wmvcore.dll-feilen.

  1. Gjenopprett wmvcore.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" wmvcore.dll-fil er at du feilaktig har slettet den. Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet wmvcore.dll, men du allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette wmvcore.dll med et gratis program for filgjenoppretting.

    Å gjenopprette en slettet kopi av wmvcore.dll med et program for filgjenoppretting er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte som den skal før du gjorde det.

  2. Installer Windows Media Player, som er kilden til wmvcore.dll-filen. Den beste måten å gjøre dette hvis du bruker Windows 10 er å installere Media Feature Pack fra Microsoft. Se Hvordan vite om du har Windows 64-bit eller 32-bit hvis du ikke er sikker på hvilken lenke du skal velge for din versjon av Windows.

    Imidlertid, hvis Windows 10 ikke er fullstendig oppdatert, må du laste ned Media Feature Pack-versjonen som fungerer på din spesifikke Windows-build. For å gjøre det, sjekk først hvilken versjon av Windows du kjører med winver kommandoen gjennom dialogboksen Kjør (Windows Key + R), og last deretter ned riktig fil fra Microsoft som gjelder din versjon av Windows 10.

    Hvis du for eksempel finner ut at du har Windows 10 versjon 1703 Build 15063 gjennom winver-kommandoen, vil du bruke nedlastningskoblingen til Media Feature Pack ved siden av den versjonen.

    Noen utgaver av Windows inkluderer ikke Windows Media Player som standard, selv om noen tredjepartsprogrammer krever noen av komponentene, som wmvcore.dll-filen. Installering av Windows Media Player eller Media Feature Pack vil legge til DLL-filen på datamaskinen og gi andre programmer tilgang til den, noe som sannsynligvis vil løse DLL-problemet.

    Hvis du bruker et Windows Server-operativsystem, er funksjonen Slå vinduer på eller av Kontrollpanel hvor du kan gå for å installere de nødvendige Windows Media Player-bibliotekene. Der inne, velg Funksjoner> Legg til funksjoner og velg deretter Desktop Experience. Bekreft eventuelle instruksjoner, og følg med installasjonsveiviseren for å fullføre installasjonen av Windows Media Player.

    Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å installere programmet som gir wmvcore.dll-filen, hvis mulig, er en sannsynlig løsning på denne DLL-feilen.

  3. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen wmvcore.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at wmvcore.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

  4. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at wmvcore.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

  5. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til wmvcore.dll. Hvis du for eksempel får feilen "Filen wmvcore.dll mangler" når du spiller et 3D-videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for skjermkortet.

    Wmvcore.dll-filen kan eller ikke være relatert til skjermkort - dette var bare et eksempel. Nøkkelen her er å være veldig nøye med feilkonteksten og feilsøke deretter.

  6. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis wmvcore.dll-feil startet etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhets driver.

  7. Kjør kommandoen sfc / scannow System File Checker for å erstatte en manglende eller ødelagt kopi av wmvcore.dll-filen. Siden denne DLL-filen er levert av Microsoft i noen versjoner av Windows, bør systemfilkontrollverktøyet gjenopprette den i de Windows-utgavene.

  8. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Wmvcore.dll-filen kan inkluderes i en av disse oppdateringene.

  9. Test minne og test deretter harddisken. Vi har overlatt hoveddelen av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake wmvcore.dll feil når de mislykkes.

    Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.

  10. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de enkelte feilsøkingsrådene for wmvcore.dll ovenfor ikke lykkes, bør det å utføre en oppstartsreparasjons- eller reparasjonsinstallasjon gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine arbeidsversjoner.

  11. Bruk en gratis registerrens for å reparere problemer med wmvcore.dll i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige wmvcore.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL-feilen.

    Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer neste.

  12. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter opp wmvcore.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

    All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket på å fikse wmvcore.dll feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette.

  13. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen wmvcore.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar