Hvordan skjule og vise etiketter i Gmail

I Gmail har hver etikett sin bruk og funksjon, men det er ikke nødvendig å se etiketter du sjelden bruker. Det å skjule etiketter er en enkel sak i Gmail, som å gjenopprette dem når du vil se dem igjen.


Hvordan skjule eller vise etiketter i Gmail

Bruk etikettinnstillingsmenyen til å vise eller skjule relevante etiketter:

  1. Åpne Gmail i et nettleservindu. Velg Innstillinger gir øverst til høyre på skjermen.

  2. Velg innstillinger i rullegardinmenyen.

  3. innstillinger velger du etiketter kategorien for å vise etikettinnstillingene.

  4. Plukke ut Vis or skjule for hver etikett i listen. Innstillingsskjermbildet viser alle etiketter. Den første gruppen inneholder systemetiketter. Den andre gruppen inneholder kategorier - fanene mange ser langs den øverste raden i innboksen. Den tredje gruppen inneholder dine tilpassede etiketter.

    Snarvei til Gmails Innstillinger-meny

    Bruk denne snarveikoblingen mens du er logget på Gmail for å gå direkte til skjermbildet Etiketter.

  5. Lukk innstillingsskjermen når du er ferdig. Alle endringer du gjør, trer i kraft umiddelbart, så det er ikke nødvendig å lagre eller bekrefte oppdateringene.

Endringene du gjør, styrer hele Gmail-kontoen din, men hvis du får tilgang til Gmail gjennom et IMAP-aktivert e-postprogram, vil ikke etikettinnstillingene styre hvilke mapper (etiketter) du ser i e-postklienten. I innstillingsskjermbildet kan du kontrollere hvilke etiketter som vises som mapper i IMAP ved å velge vis i IMAP. Denne innstillingen utfyller, men er ikke den samme som å skjule etiketter i Gmail.


Legg igjen en kommentar