Programvare : National Instruments : National Instruments LabVIEW

National Instruments LabVIEW

Versjon
2017
Plattforms
Lisens Commercial
Kategori Scientific

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Bruker et grafisk programmeringsspråk for å hjelpe brukerne til å lage måle- og kontrollsystemer
  • Gir prøveprosjekter som kan tilpasses dine behov
  • Integreres med en rekke LabVIEW-enheter

Nasjonale instrumenter LabVIEW er en plattform som brukes til å bygge måle- og kontrollsystemer. Det er et komplett utviklingsmiljø rettet mot forskere og ingeniører som tar målinger. Programvaren er tilgjengelig for Windows, OS X og Linux.

LabVIEW bruker et visuelt programmeringsspråk, kjent som "G", for å hjelpe brukerne visuelt å lage sine systemer. Den har analysemuligheter, brukergrensesnittet viser for vitenskapelige og tekniske data, og evnen til å innlemme ulike programmeringsmetoder. Programmet gir også prøveprosjekter som kan tilpasses dine behov, slik at du ikke trenger å begynne å bygge systemet ditt helt fra begynnelsen.

Det finnes over 10 000 forskjellige instrumentdrivere tilgjengelig for bruk med LabVIEW, som lar deg bruk en hvilken som helst enhet i ditt LabVIEW-system. Programvaren kan integreres med lavprismåling og datainnsamlingsenheter, bygge frittstående målesystemer bygget på en omkonfigurerbar I / O-plattform, og bruk I / O-moduler for å bygge innebygde kontrollsystemer.

LabVIEW er en god programvare valg for å ta og analysere målinger. Programvaren gir en stor mengde utviklingsmuligheter som kan legges til ved hjelp av det grafiske programmeringsspråket. Også, det er mange verktøy og ressurser for å lære programvaren, enten du vil delta på klasser i ditt område eller lære av online opplæringsprogrammer. Som forsker eller ingeniør National Instruments LabVIEW, er et kvalitetsalternativ for å bygge måle- og kontrollsystemer.

Oppdatert: 2. juni 2017

▶ Primær filutvidelse

.lvm – LabVIEW Measurement File

▶ Andre filutvidelser brukt National Instruments LabVIEW 2017

Støttede filtyper
.RTM LabVIEW Run-Time Menu File
.TDM LabVIEW Binary Measurement File
.TDMS Technical Data Management Streaming File
.VI LabVIEW Virtual Instrument File
.LLB LabVIEW Library File
.LLX LabVIEW VI Library Backup File
Ekstra relaterte filformater
.IWXDATA iWorx Data File