Programvare : GoodiWare : Good.iWare GoodReader for iOS

Good.iWare GoodReader for iOS

Versjon
4
Plattform
Lisens Commercial

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Se PDF, TXT, HTML og Office Åpne XML-formater
  • Marker tekst og tegne frihåndslinjer og -former i PDF-filer
  • Legg til, omorganisere, rotere og slette sider i PDF-filer
  • Kopier, endre navn på og flytte filer og mapper

Good.iWare GoodReader er en iOS-app for lesing og annotering av PDF-, Office XML-, TXT- og HTML-filer. Det brukes også som en filbehandling.

GoodReader lar deg vise PDF, TXT, HTML og Office Open XML-formater. Dens primære evner dreier seg om å jobbe med PDF-formatet. Du kan bruke PDF-merknader, for eksempel markering av tekst, oppretting av tilbakemeldinger og tegning av frihåndslinjer og -former. GoodReader lar deg legge til, omorganisere, rotere, slette og sende e-post til individuelle PDF-sider eller dele og fusjonere filene. Du kan også raskt og sikkert signere PDF-dokumenter.

I tillegg til PDF-funksjonaliteten kan appen håndtere en stor mengde filer, som inkluderer kopiering, omdøping, flytting, zipping og unzipping av filer og mapper. Du kan til og med se bilder, høre på lyd og se på video. GoodReader gir tilgang til servere og muligheten til å lagre og overføre filer via Dropbox, Google Disk, OneDrive, FTP og SFTP.

GoodReader er et nyttig verktøy for iOS-brukere som arbeider med PDF-filer som det kommer med kraftige PDF visning og annotering evner. Den støtter også Office XML, TXT og HTML-formater, og er et praktisk verktøy for filbehandling. Hvis du leter etter en app som hjelper deg med å håndtere filer på din iOS-enhet som følger med nyttig PDF-funksjonalitet, er Good.iWare GoodReader et kvalitetsvalg til en rimelig pris.

Oppdatert: 18. oktober 2016

▶ Primær filutvidelse

.pdf – Portable Document Format File

▶ Andre filutvidelser brukt Good.iWare GoodReader for iOS 4

Støttede filtyper
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.TXT Plain Text File
.HTML Hypertext Markup Language File
.MP3 MP3 Audio File
.JPG JPEG Image
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
Ekstra relaterte filformater