Programvare : Apple : Apple Pages

Apple Pages

Versjon
6
Plattform
Lisens Commercial

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Støtter Office Open XML-format og kan eksportere til PDF og ePub
  • Gjør det mulig å legge til tekst, bilder, video, figurer og diagrammer
  • Kommer med profesjonelle maler
  • Bruker iCloud å synkronisere dokumenter på tvers av enhetene dine

Hovedtrekkene

Apple Pages er et tekstbehandlingsprogram for OS X. Appen lar deg lage en mange dokumenter som rapporter, plakater, CVer og kort.

Sider lagrer dokumenter som .PAGES fil, men kan importere og eksportere til Microsoft Words Office Open XML-format. Det kan også eksportere et dokument til PDF- og ePub-formatene. Søknaden gir over 60 maler av høy kvalitet, og lar deg legge til tekst, bilder, video, figurer, tabeller og diagrammer i dokumentet.

Sider er også tilgjengelige for iOS-enheter, som gjør at du kan jobbe på dokumentene dine nesten hvor som helst når som helst. Og med iCloud blir dokumentene oppdatert over aktiverte enheter. Du kan også dele dokumenter ved å bruke en kobling som gir OS X og Windows-brukere tilgang til den nyeste versjonen med redigeringstillatelser gjennom Pages for iCloud beta fra www.icloud.com.

Gjennom årene har Pages blitt en mer finjustert tekstbehandler for OS X-brukere. Den leveres med solid tekstbehandlingsfunksjoner, gir et stort utvalg profesjonelle maler, og støtter det populære Office Open XML-formatet. Det gir ikke nesten samme mengde robust tekstbehandling som leveres av Microsoft Word, men hvis du trenger en billig tekstbehandler som er flott for utforming av sidelayouter, er Apple Pages løsningen.

Oppdatert: 25. september 2017

▶ Primær filutvidelse

.pages – Pages Document

▶ Andre filutvidelser brukt Apple Pages 6

Støttede filtyper
.DOC Microsoft Word Document
.TXT Plain Text File
.PDF Portable Document Format File
.CWK ClarisWorks Document
.JPG JPEG Image
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.RTF Rich Text Format File
.RTFD Rich Text Format Directory File
.PNG Portable Network Graphic
Ekstra relaterte filformater