Hjem > H > Hvor Mye Data Bruker Man I Måneden?

Hvor mye data bruker man i måneden?

Hvor mye GB per mnd du faktisk bruker, finner du ut av ved å gå inn på innstillinger på din mobil. Har du for eksempel Telenor som mobiloperatør kan du laste ned deres app og finne hvor mye du har brukt per dag eller i løpet av måneden i denne appen.

Les mer

Hvor lenge varer 1 GB data?

1000 MB/1GB tilsvarer omtrent:

65 000 søk på Google. 350 Youtube-klipp. 150 000 e-post. 3 000 minutter norsk radio.
Hvor mye datatrafikk bruker man på å streame?

Lese mail4 MBpr. epost
Streaming av musikk50 MBpr. time
Streaming av video650 MBpr. time
Opp- og nedlasting av bilder1.5 MBpr. post
GPS/navigasjon5 MBpr. time

Er 100 GB mye?

For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur. Ta dette i betraktning, hvor mye internett bruker en husstand?

AktivitetEstimert databruk
Strømme videor, TV eller filmer8 MB per minutt
Online spill375 kB per minutt
Surfe på Internett942 kB per side
Publisere et bilde på sosiale medier819,2 kB per bilde

Hvor mange GB brukes på en film?

Databruken på streaming, som Netflix, er gjerne høy, og det kan fort ryke 1 GB i timen når du ser film i standard oppløsning. Velger du å se film i HD eller ultra-HD, kan du både doble og tredoble GB-forbruket. Å se video og film er desidert den aktiviteten som sluker mest data. Dessuten, hvor mye er 1 gb lagring? Gigabyte: Et Gigabyte er ca 1000 Megabyte. Et Gigabyte er fortsatt et svært vanlig begrep som brukes i disse dager når det refereres til diskplass eller harddisklagring. 1 Gigabyte med data er nesten dobbelt så mye data som en CD-ROM kan holde. Men det er omtrent tusen ganger kapasiteten til en 3-1/2 diskett.

Hvor mange GB trenger jeg på mobilen?

Gå til Innstillinger > Lagring og bruk. Der kan du se hvor mye plass du bruker, og ikke minst hva det er som tar opp plassen på telefonen. Så, hvor mye er 30 gb data? Med 30 GB kan bruke Google Maps i 600 timer! Det betyr at du kan bruke navigasjon hele veien mellom Oslo og Roma 21 ganger, eller du kan gå – noe som tar 460 timer.

Og et annet spørsmål, hvor mye data bruker en app?

Disse appene bruker vi mest

Det er faktisk ikke TV- og film-apper som Netflix og NRK som bruker mest mobildata. Tall fra Telenor viser nemlig at det var sosiale medier som Facebook og Instagram som stikker av med mest mobildata.

By Hendrika Lazott

Hvor mye data streame tv? :: Hvor mye data bruker nett tv?
Nyttige lenker