Hjem > H > Hvor Lang Garanti Power?

Hvor lang garanti Power?

Innen 60 dager etter at du har mottatt produktet, vil vi uten diskusjon gi deg nytt produkt eller pengene tilbake, så lenge produktet er i samme stand som når du mottok det. Har det gått mer enn 60 dager følger vi norsk forbrukerkjøpslov og reklamasjonsretten som innebærer at du har 2 eller 5 års reklamasjonsrett.

Les mer

Du kan også spørre når bør iphone batteri byttes?

Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri. I forhold til dette, hvor ofte bytter folk mobil? Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år. Nordmenn er dermed omtrent på nivå med Apple-kunder flest.

Følgelig, hva er bra batterikapasitet iphone?

Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand. Og et annet spørsmål, har man garanti på brukt mobil? Selges telefonen med garanti? Ja du får faktisk brukte mobiler med garanti om du kjøper fra en nettbutikk. Men dette må du undersøke før du gjennomfører kjøpet, garantien kan variere ut fra butikk til butikk og telefonens kvalitet.

Tilsvarende, hva betyr 2 års garanti?

I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år. Du kan også spørre hvor lang reklamasjonstid? Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år. Joggesko og barneleker har typisk to års klagefrist, mens møbler og mobiltelefoner har en klagefrist på fem år (forbrukerkjøpsloven).

Hvor lenge varer en smart telefon?

Det svaret avhenger mye av hvordan du behandler telefonen. Hvis du ikke slipper det og forårsaker fysisk skade og behandler det godt, kan det vare i ti år eller mer. Selv om Android -telefonen fremdeles fungerer teknisk, men hvis teknologien blir så gammel, kan du kanskje ikke gjøre noe på den, for eksempel å ringe. Også, hvor lenge varer en samsung mobil? Men forutsatt at din Samsung ikke får andre fysiske skader, kan du forvente at en Samsung Android-enhet varer i sannsynligvis minst 6-7 år før den bare dør av alderdom-og kanskje mye lenger.

Hvor lenge varer en iPhone?

En iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år, ifølge Apple. Merk at det ikke betyr at Apple tror at produktet vil slutte å fungere etter den tid. For Mac og Apple TV anslår Apple en levetid på fire år.

By Matthaus Sartin

Hvordan få Apple Pencil til å virke? :: Kan man vaske AirPods?
Nyttige lenker