Hjem > H > Hvor Ofte Bør Man Bytte Mobil?

Hvor ofte bør man bytte mobil?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år.

Les mer

Så, hvor ofte bør man bytte iphone?

Batteriet er problemet

Kurt Lekanger, testsjef i Tek.no, mener at tre til fire års holdbarhet på Apple-produktene høres ut som en forholdsvis lang levetid. – Man bytter jo mobil langt oftere enn hvert tredje eller fjerde år i Norge. Det er urealistisk at en telefon skal holde i fem år, mener Knut Lekanger.
Hvor lang er garantien på mobiltelefon? I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år. Dette vil gjelde for eksempel TV, PC, hvitevarer, stasjonære hi-fi-anlegg og mobil- og smarttelefoner. En garanti er noe produsenten eller selgeren kan velge å gi deg.

Du kan også spørre hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Når bør man bytte mobil? Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år.

Hvor ofte bytter nordmenn telefon?

En ny undersøkelse TNS Gallup har gjort for storbanken blant nordmenn under 30 år, viser at 12 prosent av unge fra 18–21 år bytter ut mobilen hvert eneste år. Blant 22-25-åringer er andelen som bytter like ofte, halvert til seks prosent. Når bør iPhone batteri byttes? Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.

Tilsvarende, hva er bra batterikapasitet iphone?

Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand. I forhold til dette, hvor ofte skal iphone lades? Delvis lading reduserer stress og øker batteriets levetid. Du trenger ikke å lade batteriet helt fullt. Som du kan se av tallene under bør du heller lade ofte og litt enn sjeldent og lenge. Den beste uttellingen ser det ut til å være om du lader mobilen omtrent halvveis hver gang.

Har man garanti på brukt mobil?

Selges telefonen med garanti? Ja du får faktisk brukte mobiler med garanti om du kjøper fra en nettbutikk. Men dette må du undersøke før du gjennomfører kjøpet, garantien kan variere ut fra butikk til butikk og telefonens kvalitet.

By Nashoma

Hvor mye skal batteriet lades? :: Hvor ofte bytter du mobil?
Nyttige lenker