Hjem > H > Hvor Ofte Bytter Du Mobil?

Hvor ofte bytter du mobil?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år.

Les mer

Hva betyr 5 års garanti?

For biler er den absolutte reklamasjonsfristen på fem år. Dette betyr at reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven faller bort etter fem år. Hvor ofte bør man bytte iPhone? Batteriet er problemet

Kurt Lekanger, testsjef i Tek.no, mener at tre til fire års holdbarhet på Apple-produktene høres ut som en forholdsvis lang levetid. – Man bytter jo mobil langt oftere enn hvert tredje eller fjerde år i Norge. Det er urealistisk at en telefon skal holde i fem år, mener Knut Lekanger.

Også, hvor lenge skal et mobilbatteri vare?

Noen av de beste batteriene i dag tåler rundt 1500 ladesykluser. Batterier liker ikke å være ved 100 prosent hele tiden. Hvor lenge varer en iPhone? En iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år, ifølge Apple. Merk at det ikke betyr at Apple tror at produktet vil slutte å fungere etter den tid. For Mac og Apple TV anslår Apple en levetid på fire år.

Man kan også spørre hvor ofte kjøper nordmenn ny mobil?

I 2018 skiftet for første gang kvinner mobil hyppigere enn menn, men i 2019 har trenden snudd. Kvinnene beholdt mobilen i litt over 30 måneder da de ble spurt i 2018, mens de i fjor sier de holder på samme mobil i nesten 34 måneder. Menn kjøper nå ny telefon hver 31,5 måned. Dessuten, hvem tar imot gamle mobiltelefoner? Gjenvinning

  • Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  • Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.

Man kan også spørre hvem har produsert mobiltelefonen?

Mobiltelefoner produseres i hovedsak av 10–15 globale produsenter. Blant de mest populære er selskaper som Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Apple, HTC, Samsung og LG. Og et annet spørsmål, hva er vanlig garantitid? Garantitiden blir bestemt etter hva som er avtalt mellom deg og selger på kjøpstidspunktet. En vanlig garantitid er ett år, men det kan også være lenger. Spør uansett før du kjøper noe. Garantien er en tilleggsrettighet som du kan få, men reklamasjon gjelder alltid.

Man kan også spørre hvordan fungerer en bankgaranti?

En bankgaranti er en forpliktelse fra kundens bank til å betale et visst beløp til garantimottakeren, når det er nødvendig. Garantien utløses når en av partene i kontrakten ikke oppfyller sine forpliktelser, så den andre parten ikke lider tap på grunn av dette.

By Nicolella

Hvor ofte bør man bytte mobil? :: Hva skal man gjøre når telefonen er våt?
Nyttige lenker