Hjem > H > Hvor Lenge Må Man Bruke Kompresjons Bh?

Hvor lenge må man bruke kompresjons bh?

Svar: Det kommer an på jobben du har. Dersom du har en stillesittende jobb vil 2-3 uker være tilstrekkelig. Dersom du har en fysisk krevende jobb vil man ha behov for 4 uker eller mer.

Les mer

Hvorfor kompresjons bh?

Kompresjons BH - Komfortabel støtte etter bryst- eller brystrelatert kirurgi når kompresjon er nødvendig. Mange lurer på om en sports BH gjør samme nytten. Det kan være lurt å tenke på at kompresjons BH`en er utviklet for å gi god støtte der den skal, mens en sports BH gir støtte over hele området. I forhold til dette, hvor lenge skal man bruke sports bh etter en brystreduksjon? BH'en skal være uten metallbøyler og med formpressede skåler. Den bør også være med brede skulderstropper og brede sidebånd og ryggbånd. Vi anbefaler sports-BH dag og natt i seks uker etter operasjonen, deretter seks uker på dagtid.

Og et annet spørsmål, hvor lenge må man gå med brystbånd?

Etter operasjonen skal du bruke et brystbånd og en støtte-BH. Dette brystbåndet og BH-en skal du bruke dag og natt de første 14 dagene og på dagtid de neste 4 ukene. Også, hvor lenge er brystene hovne etter? Hvor lenge er brystene hovne etter en brystforstørrelse? Brystene vil være hovne første måneden, men formen vil fortsette å endre seg i 3-6 måneder etter operasjon.

Hvorfor støtte BH etter silikon?

Alle som har fått utført brystforstørrelse med brystprotese anbefales å bruke BH så ofte som mulig. Spesielt viktig er det å ha god støtte under trening. Dette bevarer brystets form og hindrer at huden strekker seg. Hvor lenge er det vondt etter brystreduksjon? Smerter og aktivitet etter brystreduksjon

En brystreduksjon er vanligvis ikke veldig smertefullt. Mange er i fin form kun etter noen få dager. Vi anbefaler likevel at du har mulighet til å ta det med ro i de første 2 ukene, eventuelt lengre dersom du har en fysisk tung jobb.

Hvilken BH etter silikon?

Etter å ha blitt operert med silikonproteser må du ikke bruke “push-BH” mer, det vil kunne ødelegge resultatet. Etter 3 måneder kan du begynne å bruke andre BH'er enn sports-BH, hvis ikke annet er avtalt. Du bør utover det bruke sports- BH så mye som mulig, Tapen over arret skifter du første gang etter ca. Dessuten, hvor stram skal en sportsbh være? Den enkleste og sikreste måten å vite om du har valgt riktig sports-bh er å teste den på. Kjenn etter at den sitter godt og ikke verken strammer for mye eller sitter for løst. Om det er en sports-bh for høyintensiv trening ta noen hopp og se at brystene holder seg godt på plass.

Ta dette i betraktning, når kan man begynne å trene etter brystreduksjon?

Trening og mosjon gjenopptas gradvis og forsiktig etter 6 uker. Bruk alltid støtte-BH ved trening. Røyking og snusing og nikotintyggegummi frarådes de to første ukene etter behandling, for optimal sårtilheling.

By Tichon

Hvorfor lader ikke Airpodsene? :: Hvorfor bruke brystbånd?
Nyttige lenker