Hjem > H > Hvor Lenge Kan En Iphone Være Under Vann?

Hvor lenge kan en iPhone være under vann?

Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet.

Les mer

Er iPhone 8 vanntett?

Du trenger heller ikke bekymre deg for det våte element, ettersom iPhone 8 er både vann- og støvtett. Og et annet spørsmål, hvilken iphone er vanntett? Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen.

Angående dette, kan man ha iphone 11 under vann?

Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.) Er iPhone 12 Max Pro vanntett? Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet.

Tilsvarende, hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Og et annet spørsmål, hvor lenge varer iphone 8? Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid.

Angående dette, hvordan få ut vann fra mobilen?

Prøv først å riste vekk mesteparten av vannet, uten å miste mobilen i bakken. Du kan deretter forsøke å suge opp restene forsiktig med litt tørke- eller dopapir. Har du ikke dette, kan avispapir også brukes. Et håndkle eller liknende kan også duge, men suger ikke vann like kjapt som papir. Angående dette, er iphone 8 en bra telefon? Design. Hvis du leter etter en telefon med et stilig design, er iPhone 8 et godt valg. Begge modellene er tilgjengelige i rød, sølv, grå og gull. Selv om det finnes andre modeller med mer fargerike design, som for eksempel iPhone 11, er det fortsatt mye å velge mellom for en iPhone 8.

Du kan også spørre er iphone 13 vanntett?

iPhone 13 og iPhone 13 mini har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter).

By Singleton

Hvor lenge Langtidssteke? :: Hvor ofte skal iPhone lades?
Nyttige lenker