Hjem > H > Hvor Lenge Er Butikkene Åpent På Julaften?

Hvor lenge er butikkene åpent på julaften?

På julaften må de stenge kl. 16. Ifølge helligdagsfredloven skal faste utsalgssteder som selger varer til forbrukere, holde stengt på helligdager.

Les mer

Hvor lenge er butikkene åpne på nyttårsaften?

– De fleste butikkene holder åpent til klokken 23 lille julaften, klokken 15 eller 16 på juleaften og klokken 18 på nyttårsaften. Normalt er søndagsåpne butikker åpne på helligdager, men de fleste søndagsåpne butikker har også stengt 1. juledag. Er Vinmonopolet stengt på julaften? Utgangspunktet for Vinmonopolets åpningstider er at polet er stengt på helligdager og har kortere åpent på lørdager og dager før helligdager (med unntak for dagen før Kristi himmelfartsdag). Det er også stengt på julaften, selv om det per definisjon ikke er en helligdag.

Derav, er butikken åpen 25 desember?

I julen: Butikkene holder stengt på helligdagene (25. og 26. desember). Hvilke dager er røde i julen? Det betales søndagstillegg for arbeid på helligdagene i julen, det vil si 1. juledag, 2. juledag og 1. nyttårsdag.

Tilsvarende, hvor lenge er sørlandssenteret åpent?

BeliggenhetÅpningstider
GaardsutsalgetÅpent i dag 11:00 - 17:00 Se alle dager
GulatingÅpent i dag 10:00 - 20:00 Se alle dager
Hurtigruta CarglassÅpent i dag 08:00 - 16:00 Se alle dager
McDonald'sDøgnåpent Se alle dager
Man kan også spørre er butikkene åpne på første nyttårsdag? Skoler, butikker, bedrifter, de fleste restauranter og kulturtilbud som kino, teater og utesteder er stengt på offentlige fridager som nyttårsdagen.

Når er romjulen 2021?

Romjul er perioden mellom julehelgen og nyttår, det vil si fra og med tredje juledag 27. desember til og med nyttårsaften 31. desember. Når åpner butikkene på Oslo S? Åpningstidene på Oslo S er den samme hele året, også når det er høytider. Stasjonen er åpen fra 03:45 – 01:30. Østbanehallen er åpen for publikum 04:30 – 01:30.

Er polet åpent på julaften?

Pinseaften: 18:00* Julaften: 18:00* Nyttårsaften: 18:00*

By Hardy

Når stenger Vinmonopolet jul? :: Er butikkene åpne på første nyttårsdag?
Nyttige lenker