Hjem > H > Hvor Lang Rekkevidde Har Apple Airtag?

Hvor lang rekkevidde har Apple AirTag?

Apple har ikke spesifisert Bluetooth-rekkevidden til AirTag-enhetene, men vi regner med at den støtter Bluetooth 5.0-standarden, hvilket er den seneste versjonen av teknologien, siden denne finnes i iPhone 12. BT 5.0 har en rekkevidde på omlag 240 meter.

Les mer

Hvor presis er AirTag?

Hvis AirTag er separert fra eieren og utenfor rekkevidde for Bluetooth, kan Hvor er?-nettverket hjelpe med å spore det. Hvor er?-nettverket nærmer seg en milliard Apple-enheter og kan registrere Bluetooth-signaler fra en forlagt AirTag og sende informasjonen tilbake til eieren, alt i bakgrunnen, anonymt og privat. Er AirTag vanntett? For alle iPhone 11 telefoner og nyere byr også Apple AirTag på ekstra presis sporing takket være U1-chipen i telefonen. Sporingsbrikken er i tillegg vanntett og bruker et CR2032-batteri for opptil 1 års batteritid.

Man kan også spørre hvor lenge varer batteriet på airtag?

Lenge leve batteriet.

AirTag kommer med et standardbatteri som varer i opptil et år og er enkelt å bytte ut. iPhonen din forteller deg når det er på tide å sette inn et nytt.
Deretter, hvordan fungerer apple airtag? Med AirTag kan du enkelt spore ting som nøkler, lommebok, veske, ryggsekk, bagasje med mer. Du kan enkelt konfigurere den med iPhone, iPad eller iPod touch og feste den til eiendelen din, og AirTagen vises på Objekter-fanen i Hvor er?-appen.

Hvordan finne AirTag?

Finn nøklene, lommeboken og mer med AirTag

  1. Åpne Hvor er?-appen og trykk på Objekter-fanen.
  2. Velg AirTagen du vil finne, og trykk deretter på Finn .
  3. Følg instruksjonene på skjermen og gå rundt i området til iPhone kobler til AirTagen.
  4. iPhonen din viser hvor langt unna AirTagen er.
  5. Trykk på X-knappen når du er ferdig.
Hva er AirTag nøkkelring? Nøkkelring med lærbeskyttelse til Apple Med AirTag på en nøkkelring kan du enkelt feste den til en veske eller nøkkelring. Dekk til Apple AirTag med glitrende steiner på den. Skallet har nøkkelring, slik at du enkelt kan feste AirTag til en veske eller nøkkelring.

Og et annet spørsmål, har airtag gps?

AirTags har ikke GPS. De videresender posisjonen sin over Find My -nettverket, og trenger ikke noen form for internettforbindelse for å fungere. Og sjekk ut AirTag-sikkerhet: Hvordan Apple gjør brukere tryggere mot stalkere. Angående dette, hvor er ?- nettverket? Hvor er?-nettverket er et dugnadsbasert nettverk med mange hundre millioner Apple-enheter som bruker Bluetooth-tilkobling for å finne mistede enheter eller enheter i nærheten og melde fra om den omtrentlige posisjonen til eieren av enheten.

Hva koster AirTag?

Så det du derimot kan gjøre – og omtrent må gjøre – er å punge ut for en AirTag-holder. Disse selger Apple på sin egen side, og de koster mellom 329 og 439 kroner.

By Harriman Deyounks

Hvordan installere AirTag? :: Kan AirPods Pro lades trådløst?
Nyttige lenker