Hjem > H > Hvor Lenge Holder Kitchen Av Varene?

Hvor lenge holder Kitchen av varene?

Hvor lang bytterett har jeg på varer jeg har kjøpt? Vi har åpent kjøp i 30 dager - med kvittering får du pengene igjen, ellers er det tilgodelapp som gjelder.

Les mer

Folk spør også hva skjer om man ikke henter klikk og hent?

Dersom du ikke henter din bestilling vil den bli lagt tilbake og kansellert. Du vil ikke bli belastet noe ekstra for dette. Din Klikk & hent-bestilling vil holdes av i 5 virkedager etter at varen(e) er bekreftet plukket via e-mail/SMS, dette står oppgitt når du reserverer din(e) vare(r). Hvordan fungerer klikk og hent? Via nettbutikken får kunden ved bruk av klikk-og-hent reservert varen i butikken. Kunden henter så den aktuelle varen i butikken. Dette er ikke bare effektivt, men sparer fraktkostnader. Spesielt hvis det er mindre varer vil fraktkostnaden utgjøre en betydelig andel av kjøpesummen.

I forhold til dette, hvor fort må man hente klikk og hent?

Kjøp varene dine på nett, så er de klare til henting innen 2 timer. Med klikk og hent kan du enkelt kjøpe varene dine på nett og hente de i ditt lokale varehus etter kort tid. Betalingen gjør du på nett slik at du raskt kan hente varene dine i butikken. Er klikk og hent bindende? Alle varer som selges er godkjent for bruk i Norge. Det følger med bruksansvisning på alle produkter som krever dette. Ved Click&Collect (reservasjon på nett, hent i POWER-butikk), er avtalen bindende fra det øyeblikket ordren betales i butikken. Click&Collect anses å være et butikkjøp, ikke et nettkjøp.

I forhold til dette, hvor mange dagers åpent kjøp får du nå hos kitch n?

Hos Kitch'n har du 30 dagers åpent kjøp, i butikk og på www.kitchn.no. Du kan innen 30 dager, og med original kvittering levere tilbake varen og få pengene igjen. Deretter, hvordan bruke kupong kitchn? Rabattkupongen gir deg 20 % rabatt på en hel handel*, også på tilbudsvarer. Bare husk å bruke den innen 7 dager – enten i butikk eller på nett. *Vær obs på at kupongen ikke kan brukes på varer merket med «Bra deal», gavekort, forhåndsbestillinger, kundebestillinger eller varer der overskuddet går til veldedige formål.

Kan andre hente Klikk og hent?

Kan noen andre hente varene for meg? Det er helt ok, men av praktiske hensyn ser vi helst at vedkommende som har mottatt SMS meldingen kommer. Hvordan kansellere klikk og hent Elkjøp? avbestilleavbestille

På nett:

  1. Kontakt vår kundeservice dersom du vil endre din ordre.
  2. Dersom varen allerede er sendt ut kan du bruke angrerettsskjema som du fikk med ordrebekreftelsen.

Kan man bestille fra rusta?

Vi legger ikke varer til siden på Rusta, for at alle våre kunder skal får samme mulighet å handle det de søker. Eneste unntaket er utbytte av vare i forbindelse med reklamasjon. Har dere netthandel? Nei, vi har ingen netthandel på Rusta.

By Farica Rieks

Hvordan bestille varer fra Vinmonopolet? :: Hvor lang tid tar det å resette en PC?
Nyttige lenker