Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Forsikringssaker?

Hvor lang tid tar forsikringssaker?

Hvis du skal ha forsikringspenger utbetalt, tar det cirka 1-3 virkedager fra saken er ferdig behandlet til du får forsikringsoppgjøret utbetalt til konto. I noen oppgjørssaker får du en e-post eller sms med informasjon samme dag som saken er ferdig behandlet.

Les mer

Hvor lang tid tar skadeoppgjør?

Dersom forsikringsselskapet ønsker at profesjonelle takstmenn eller lignende skal se på skaden, vil det sørge for at dette blir gjort. Erstatningen skal bli utbetalt innen rimelig tid, og vanligvis skjer erstatningsutbetalingen i løpet av to-tre uker. Og et annet spørsmål, når trer forsikringen i kraft? Med mindre annet er avtalt, trer forsikringen i kraft på det tidspunkt skriftlig aksept og helse- erklæring i underskrevet stand er mottatt av selskapet eller selskapets lovlige representant. Forutsetningen er at det på dette tidspunkt ikke foreligger forhold som gjør at selskapet vil avslå den enkelte forsikring.

Hvor lenge etter kan man melde skade?

Ifølge forsikringsavtaleloven må du melde et erstatningskrav til forsikringsselskapet innen ett år etter at du fikk kunnskap om de forholdene som ligger til grunn for kravet. Hvis du ikke overholder meldefristen, har du i utgangspunktet tapt retten til erstatning. Hvor finner jeg Forsikringsnr? Hvor finner jeg polisenummer og skadenummer? Polisenummeret finner du under avtalenummer i forsikringsbeviset/forsikringspolisen din (under aktuell forsikring) ved å logge inn til mine forsikringer eller mobil-/nettbanken. Der finner du også skadenummer dersom du har en pågående skadesak.

Folk spør også hva er mitt forsikringsnummer?

Dette nummeret finner du på forsikringsbeviset ditt. Finner du ikke forsikringsbeviset ditt kan du logge inne på webportalen til forsikringsselskapet. Dersom det er forsikring gjennom jobben kan du også kontakte arbeidsgiver, oftest HR, de kan hjelpe deg med dette. Når tid blir en bil kondemnert? Hvis bilen din har vært i en ulykke eller på annet vis har blitt så skadet at forsikringsselskapet avgjør det vil koste mer eller i nærheten av det samme som bilens takst å reparere den, kondemnerer de kjøretøyet. En kondemnert bil er altså en bil som er erklært ubrukelig av et forsikringsselskap.

Ta dette i betraktning, hvem betaler skaden på bilen?

Forsikringsselskapene betaler over en halv milliard kroner til bileiere som har opplevd dette, hvert eneste år. Selv om det er urettferdig, er det eieren av bilen som må betale for skaden, dersom den som har påført skaden har dratt. Hvorfor heter det forsikringspremie? Forsikringspremie er det samme som forsikringspris. Altså prisen du betaler for en forsikring. Forsikringspremie kommer fra det latinske ordet praemium, som betyr belønning/pris/gevinst.

Når gjelder forsikringen fra?

Om annet ikke er avtalt løper forsikringen fra når kunden/selskap har godtatt de vilkår den annen part har stilt. Dette medfører at når kunden til selskapet har gitt beskjed om at tilbudet er akseptert, gjelder forsikringen fra dette tidspunktet, hvis ikke annet er avtalt, f.

By Glennie

Hva dekker delkasko Storebrand? :: Kan man få ny fødselsattest?
Nyttige lenker