Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Bestille Fra Elkjøp?

Hvor lang tid tar det å bestille fra Elkjøp?

Postkontor: Normal leveringstid er 5-10 til postkontor fra sentrallager. Prioritert: Normal leveringstid er 1-4 dager til postkontor fra sentrallager.

Les mer

Så, hvor lang tid tar klikk og hent?

Kjøp varene dine på nett, så er de klare til henting innen 2 timer. Med klikk og hent kan du enkelt kjøpe varene dine på nett og hente de i ditt lokale varehus etter kort tid. Betalingen gjør du på nett slik at du raskt kan hente varene dine i butikken. Så, hvor lenge varer klikk og hent elkjøp? Slik fungerer Klikk og Hent:

Varen er reservert fra du mottar SMS-en og ut neste arbeidsdag. Du betaler ingen ekstra kostnader eller frakt og kan hente varen når det passer deg.

Du kan også spørre hvordan spore pakke elkjøp?

Spor din pakke fra Elkjøp her

  1. Etter bestilling vil du motta en SMS med en link til mypage.elkjop.no.
  2. Følg linken for å se oppdatert status.
Hvor er lageret til Elkjøp? Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk!

Hvordan få kvittering på Elkjøp?

kvittering

Fra "Min side" (online)

  1. Logg inn på "Min side"
  2. Klikk på "Mine ordre" og finn ordren du trenger en kvittering for.
  3. Skriv ut.
Hvor lenge holder Kitchen av varene? Hvor lang bytterett har jeg på varer jeg har kjøpt? Vi har åpent kjøp i 30 dager - med kvittering får du pengene igjen, ellers er det tilgodelapp som gjelder.

Derav, hva skjer om man ikke henter klikk og hent?

Dersom du ikke henter din bestilling vil den bli lagt tilbake og kansellert. Du vil ikke bli belastet noe ekstra for dette. Din Klikk & hent-bestilling vil holdes av i 5 virkedager etter at varen(e) er bekreftet plukket via e-mail/SMS, dette står oppgitt når du reserverer din(e) vare(r). Hvordan fungerer klikk og hent? Via nettbutikken får kunden ved bruk av klikk-og-hent reservert varen i butikken. Kunden henter så den aktuelle varen i butikken. Dette er ikke bare effektivt, men sparer fraktkostnader. Spesielt hvis det er mindre varer vil fraktkostnaden utgjøre en betydelig andel av kjøpesummen.

Deretter, er klikk og hent bindende?

Alle varer som selges er godkjent for bruk i Norge. Det følger med bruksansvisning på alle produkter som krever dette. Ved Click&Collect (reservasjon på nett, hent i POWER-butikk), er avtalen bindende fra det øyeblikket ordren betales i butikken. Click&Collect anses å være et butikkjøp, ikke et nettkjøp.

By Duyne

Hvordan kansellere klikk og hent Elkjøp? :: Hvordan koble Apple Watch til iPhone manuelt?
Nyttige lenker