Hjem > H > Hvor Lenge Er Norgespakke Gyldig?

Hvor lenge er Norgespakke gyldig?

Har du kjøpt adressekort til Norgespakke™ på nett blir den lagret i 3 måneder i våre system. Adressekort kjøpt på nett er gyldig innenfor denne tiden. Kan jeg sende en sykkel? Ja, uemballert sykkel har egen pris, se prislisten.

Les mer

Når får jeg pakken min?

Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din. Er det post på lørdager? Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert.

Hva skjer med pakker som ikke blir hentet postnord?

Det betyr at pakken går i retur etter sju dager hvis ikke avsender eller mottaker selv velger å forlenge fristen. Mottaker kan selv gjør dette enkelt i myPostNord-appen eller på my.postnord.no. Å utsette fristen med nye sju dager er gratis. Enda en utsettelse vil ha samme kostnad som i dag. Folk spør også hva skjer når pakker blir sendt i retur postnord? Du vil da motta en returetikett som du fester til pakken og leverer der du hentet den. Når du skal sende pakken din i retur, må den leveres til et PostNord pakkeleveringssted. Her finner du oversikt over pakkeleveringsstedene nærmest deg.

Når sender Posten ut pakker?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00. Hvor mye koster en Norgespakke?

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg210,–281,–
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–

Er Norgespakken med sporing?

Bruk Norgespakke™ med sporing og erstatning. Hvor lang tid tar det å få en pakke i Norge? Norgespakke™ opptil 35 kg

Frakttid 1–5 dager, med sporing og erstatning. Send hjemmefra, eller levere selv på Posten.

Folk spør også når posten kommer til meg?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

By Desdamona

Når hentes Posten i post i butikk? :: Hva er rekorden på Snapstreak?
Nyttige lenker