Hjem > H > Hvor Mye Kan Jeg Overføre Til En Konto?

Hvor mye kan jeg overføre til en konto?

Gaver kan gis til alle uten at mottaker behøver å betale skatt. Dersom beløpet er over kr 100 000 skal det meldes/registres i post 1.5.3 i selvangivelsen, men det får ingen konsekvenser. En hvilken som helst person med mye penger kan altså overføre penger til din konto.

Les mer

Hvor lang tid tar det før mottaker får pengene DNB?

Hovedregelen er: Har du registrert betalingen din før kl 14:30 vil pengene som regel være på mottakers konto samme dag. Har du betalt etter kl 14:30 vil pengene som regel være på konto tidlig neste virkedag (mandag – fredag) Dessuten, kan man vippse to ganger for å slippe gebyr? 2. Slipp å betal ekstra. Selv om det ikke er gebyr på kjøp med Vipps, verken vanlige betalinger eller netthandel, så er det et gebyr på 1 % på vennebetaling over 5 000 kr. – Gebyret kommet på fra 5001, så når du skal vippse over det, er det smart å gjøre det i to omganger, sier Kjærnes.

Kan man vippse anonymt?

Nei, dessverre. Du er registrert i Vipps med et unikt mobilnummer, og det er dette nummeret vi overfører til Vipps. Hvordan endre Vipps grense? Du kan sjekke hvor mye du har mottatt og sendt under «Saldo & beløpsgrenser» som du finner i «Min profil.» Grensen for overføringer er nå satt til 350 000 kr totalt per år, men du kan endre disse ved hjelp av BankID.

Man kan også spørre kan man ha flere kort på vipps?

Du kan legge inn fem kort i Vipps-profilen din og velge ett favorittkort som du ønsker å betale med. Du velger selv hvilket kort du vil betale med blant de du har lagt inn i Vipps. Trykk på «endre» for å velge et annet kort når du skal betale. Kan man ha Vipps på flere telefoner? Du kan bruke Vipps Logg inn på delte enheter, men da bør du velge å ikke bli husket i nettleseren. Vi anbefaler at du kun velger å bli husket på dine personlige enheter, som egen datamaskin eller smarttelefon.

Hvordan opprette ny Vipps konto?

Slik kommer du i gang

  1. Last ned appen. Du laster ned appen på mobilen din, enten det er for iPhone eller Android.
  2. Legg til kort eller bankkonto. Legg inn kort og kontonummer.
  3. Du er i gang med Vipps! Nå kan du sende og motta penger med mobilen din - uavhengig av hvilken bank mottaker bruker.
Kan man trekke tilbake penger på Vipps? Når du har bekreftet et utgående betalingsoppdrag i Vipps, er betalingen endelig og du kan ikke tilbakekalle dette. Dersom du mener at et betalingsoppdrag ikke er godkjent av deg eller det har skjedd en teknisk svikt, kan du klage (se mer om dette i Vipps vilkår).

Dessuten, hvordan fungerer oppgjør på vipps?

Vipps regner automatisk ut oppgjøret og sier i fra hvem som skal betale hvem. Du har hele tiden oversikt over utlegg. I tillegg ser du hvem som har gjort opp for seg - eller ikke. Du kan også minne noen på at de skylder deg penger, hvis du synes det tar for lang tid.

By Ruthy Simmelink

Hva trenger jeg for å overføre penger til utlandet? :: Hvor lenge varer strømmen på AirPods?
Nyttige lenker