Hjem > H > Hvor Lenge Skal Airpods Lade?

Hvor lenge skal AirPods lade?

Når AirPods er tom for batterilevetid, må du returnere dem til ladeetuiet for å lade opp. Når du er inne i ladeetuiet, AirPods blir mer eller mindre fulladet i løpet av 15 minutter. Etter at det har gått 15 minutter, har du omtrent 3 timers batterilevetid på AirPods.

Les mer

Hvor mange år varer AirPods?

Thomas Iversen i Forbrukerrådet sier de mener Airpods og andre dyre hodetelefoner bør vare i fem år. Hvorfor lader ikke Airpodsene? Kontroller tilkoblingene

Hvis du bruker en Qi-kompatibel lader med AirPods eller AirPods Pro, må du sørge for at kabelen er koblet til laderen, og at den andre enden er koblet til et strømuttak. Hvis du har AirPods Max, må du sørge for at USB-C-til-Lightning-kabelen er koblet til USB-strømadapteren.

Har AirPods garanti?

Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.
Kan AirPods lades trådløst? Det er enkelt å lade med det trådløse ladeetuiet. Du legger bare AirPods i etuiet og plasserer det på en Qi-ladeplate. LED-indikatoren foran på etuiet viser at AirPods lader. Og når du ikke har ladeplaten for hånden, kan du lade via Lightning-porten.

Kan AirPods Pro lades trådløst?

Du kan lade AirPods Pro trådløst via Qi mens du lader en iPad via USB-C-kontakten og to telefoner via USB-A-kontaktene. Lad tre enheter samtidig, for eksempel iPhone 12, AirPods Pro og iPad 10.2. Hvis man mister en AirPod? Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

I forhold til dette, hvor mye koster airpods?

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui akkurat nå er 1 290 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.6 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 31 butikker. Dessuten, hvor mye koster 1 airpod pro? Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-.

Hvordan se hvor mye strøm Airpodsa har?

Åpne etuilokket med AirPods inni, og hold etuiet nært iPhone, iPad eller iPod touch. Vent noen sekunder for å se ladestatusen til AirPods. Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods med Batteri-widgeten på iPhone, iPad eller iPod touch. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet.

By Ezana Gillitzer

Hvordan koble til en ny AirPod? :: Hvor langt unna skal TV stå?
Nyttige lenker