Hjem > H > Hvor Kaster Man Gamle Mobiler?

Hvor kaster man gamle mobiler?

Gjenvinning

  • Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  • Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.

Les mer

Hvordan destruere mobiltelefon?

På Android-enheter: Trykk deg inn på Innstillinger > Sikkerhetskopier og nullstill > Nullstill til fabrikkdata. På Windows Phone: Trykk deg inn på Innstillinger > Om > Tilbakestill mobilen. Her får du to advarsler. Er du sikker på at du vil slette alle data trykker du på ja og deretter ja igjen. Folk spør også hvordan kaste mobil? Felles over hele landet er at elektronisk avfall kan leveres inn til en butikk som selger den typen produkt man skal sortere – det vil si at hvis du skal levere inn en mobil til resirkulering kan du gjøre dette på en hvilken som helst butikk i landet som selger mobiltelefoner.

Hvor kan jeg pante mobilen?

Hvor kan jeg pante mobilen? MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av mobilen din på nett før du går til butikken. Hvor kaste brukte batterier? Du kan levere batterier gratis til alle butikker som selger samme type batteri, uavhengig av merke. Batterier som feilaktig kastes i restavfallet er en brannrisiko – både i avfallsbeholderen, under transport og på gjenvinningsanlegget.

Hva gjøre med gammel Iphone?

Lever din gamle enhet i en av våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken. Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker. Hvordan destruere en harddisk? For å sikre at informasjon ikke kan hentes fram igjen, er det sikreste å ødelegge harddisken fysisk. – En hammer er et effektiv verktøy i så måte. Gi harddisken et par reale slag med hammeren, så er du sikker. Da kan den trygt kastes sammen med PC-en blant EE-avfallet.

Hvordan slette data på en sikker måte?

Følgende slettemetoder finnes, og hver bedrift må velge slettemetode etter hvor sensitive eller konfidensielle data som er lagret:

  1. Bruk av programvare.
  2. Avmagnetisering.
  3. Knusing / destruksjon.
  4. Sletting med «Delete» eller formatering av disk er ikke sikker sletting.
  5. Krypterte enheter.
  6. SD-kort og SIM-kort.
Så, hvordan klargjøre pc for salg? Klikk på Start -> Innstillinger -> Oppdatering og sikkerhet -> Gjenoppretting. Klikk på Kom i gang under Tilbakestill PC-en.

Deretter, hvordan resirkulere iphone?

Gjør om den du har, til den du heller vil ha. Det er lett å levere inn en kvalifisert enhet og få kredit som du kan bruke på et nytt produkt, eller få et gavekort fra Apple, som du kan bruke når som helst. Hvis enheten ikke er godkjent for kredit, resirkulerer vi den uten at det koster deg noe.

By Kylila Secky

Hvor får jeg kjøpt e bok? :: Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?
Nyttige lenker