Hjem > H > Hvor Kan Jeg Bruke Igive Gavekort?

Hvor kan jeg bruke Igive gavekort?

Gavekortet kan brukes i betalingsterminal hos valgte butikker/restauranter/sentre/kjeder. Beløpet trekkes automatisk ved bruk av kortet. Kortet har en gyldighet på 1-3 år fra kjøpsdato (varierer fra leverandør til leverandør). Minimumsbeløp per gavekort er kr 50,-/250,- og maks beløp er kr 30.000,-.

Les mer

Folk spør også hvor kan jeg bruke steen og strøm gavekort?

Salgs og leveringsbetingelser for kjøp av gavekort. Gavekortet kan benyttes på alle butikker på våre Steen & Strøm sentre i Norge. Kan ditt gavekort brukes på XXL? Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

Du kan også spørre kan man bruke ditt gavekort på obs bygg?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Hva er iGive gavekort? iGive er markedsledende innen gavekort i Norge. Vi leverer moderne og sikre gavekortløsninger for kjøpesentre og butikkjeder, i tillegg til stedskort og opplevelseskort til byer og sentrumsforeninger.

Hvor kan jeg bruke Hønefosskortet?

Hvor kan Hønefosskortet benyttes?

  • Big Bite.
  • Bik Bok.
  • Bilia Hønefoss.
  • Bjørklund.
  • Brasserie Fengselet.
  • Carlings.
  • Chic.
  • Clas Ohlson.
Hvor kan jeg bruke Amfi gavekort? Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss.

Kan man bruke gavekort på nett?

Nei, hele beløpet må ikke brukes på ett sted. Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikker/hoteller til kortet er tomt. Kan gavekortet benyttes ved betaling på internett? Nei, gavekortet kan ikke brukes til betaling på internett. Hvordan finne ut hvor mye man har på gavekort? Hvis kortet ditt er kjøpt på et kjøpesenter, er ladedato og beløp håndskrevet på baksiden av gavekortet, og klart til bruk.

Så, kan man bruke ditt gavekort på matbutikker?

Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet.

By Pfosi

Kan man bruke Dittgavekort på Elkjøp? :: Hvordan sette inn kontanter i Sbanken?
Nyttige lenker