Hjem > H > Hvor Kan Jeg Veksle Inn Kronestykker?

Hvor kan jeg veksle inn kronestykker?

Norges Bank veksler inn etter pålydende verdi. Eldre seddelutgaver og mynter kan ha samleverdi. Ta eventuelt kontakt med mynthandlere for nærmere informasjon om dette.

Les mer

Dessuten, hvor kan man sette inn mynt?

Mer enn 90 banker tilbyr nå tjenesten. Du kan ta ut og sette inn kontanter i NorgesGruppens butikker over hele landet: alle butikkene i Meny og Kiwi, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene. Vi regner med at det blir flere butikker med tjenesten vår etter hvert! Hvordan levere mynter? Hvordan fungerer det?

  • Se etter skilt med Kontanttjenester i butikk. Si fra at du ønsker å sette inn penger eller ta ut penger.
  • Tæpp eller sett inn BankAxept-kortet ditt i betalingsterminalen og tast PIN-koden din.
  • Sjekk at beløpet du setter inn eller tar ut stemmer. Da er kontantene i boks!

Hvor kan man veksle inn utenlandske penger?

Du kan kjøpe valuta og veksle tilbake valuta i utvalgte automater i hele landet og ved flyplasser. Skal du til utlandet er det lurt å ha med en liten reisekasse i den lokale valutaen. I forhold til dette, hvordan fungerer en innskuddsautomat? Bruk et BankAxept kort i betalingsterminalen og tast PIN-kode (innskudd gjøres kun til kortet som benyttes) Gi ekspeditøren pengene du vil sette inn. Kontroller at pengene du setter inn stemmer med pengene du gir fra deg.

Derav, hvor kan man veksle inn dollar?

Ja, du kan veksle amerikanske dollar til norske kroner i banken eller et vekslingsskontor, for eksempel FOREX, som blant annet ligger på Oslo sentralstasjon. Både bank og vekslingskontor tar et gebyr for å veksle. Dessuten, kan man sette inn penger på kiwi? Med kontanttjenester i butikk kan du altså gjøre uttak uten varekjøp, samt at det er mulig å sette inn kontanter i din bank via butikken. Beløpsgrensen per transaksjon for uttak er 10.000 kroner og 20.000 kroner for innskudd. Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.

Kan man sette inn penger på post i butikk?

Det eneste man ikke lenger kan gjøre i postfilialen, er å ta ut og sette inn penger. Det må man gjøre på butikker som Kiwi, Meny og de fleste Spar- og Jokerbutikker, forklarer Spiten. I dag kan du ta ut penger på butikken mens du handler, gitt at det er nok penger i kassa og du kjøper noe. Kan man sette inn penger på Rema 1000? BankAxept (Vipps) og bankene i Norge har sammen med NorgesGruppen utviklet en tjeneste som gjør at bankene kan tilby sine kunder innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Det betyr at du som bankkunde kan du ta ut og sett inn kontanter i en av NorgesGruppens butikker.

Følgelig, hvor kan man legge inn kontanter?

Hvor kan jeg sette inn kontanter i banken? Du kan sette inn penger i innskuddsautomater på regionkontorene som har dette (se oversikt over innskuddsautomater). Du kan også sette inn kontanter i nærbutikken din, les mer om kontanttjenester i butikk her. Du må bruke bankkortet ditt for å utføre innskuddet.

By Brittne Disilvestro

Hvordan sette inn kontanter i Sbanken? :: Hvor ta ut euro i Oslo?
Nyttige lenker