Hjem > H > Hvor Kan Man Sette Inn Kontanter?

Hvor kan man sette inn kontanter?

Hvor kan jeg sette inn kontanter i banken? Du kan sette inn penger i innskuddsautomater på regionkontorene som har dette (se oversikt over innskuddsautomater). Du kan også sette inn kontanter i nærbutikken din, les mer om kontanttjenester i butikk her. Du må bruke bankkortet ditt for å utføre innskuddet.

Les mer

Hvilke butikker kan man sette inn penger?

Sett inn penger når du er i matbutikken

Har du kontanter som du skulle ha satt inn i banken? Nå kan du både ta ut og sette inn penger på konto i alle Meny- og Kiwi-butikker, de fleste Spar-butikkene og enkelte Joker-butikker.
Kan man sette inn penger på Kiwi? Med kontanttjenester i butikk kan du altså gjøre uttak uten varekjøp, samt at det er mulig å sette inn kontanter i din bank via butikken. Beløpsgrensen per transaksjon for uttak er 10.000 kroner og 20.000 kroner for innskudd. Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.

Kan man sette inn penger i post i butikk?

- Posten skal fortsette på alle stedene de er. Det eneste man ikke lenger kan gjøre i postfilialen, er å ta ut og sette inn penger. Det må man gjøre på butikker som Kiwi, Meny og de fleste Spar- og Jokerbutikker, forklarer Spiten. Kan man Vippse på Kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Kan man sette inn penger på Rema 1000?

BankAxept (Vipps) og bankene i Norge har sammen med NorgesGruppen utviklet en tjeneste som gjør at bankene kan tilby sine kunder innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Det betyr at du som bankkunde kan du ta ut og sett inn kontanter i en av NorgesGruppens butikker. Derav, hvor mye er lov å sette penger i banken? Det er ikke noen fast beløpsgrense for når bankene må rapportere videre innskudd de mottar. Hvis banken har mistanke om hvitvasking eller terrorfinansiering, har de imidlertid en plikt til å oversende opplysninger til Økokrim om forholdene, jf. hvitvaskingsloven § 26.

Også, hvor mye penger kan man sette inn på konto i butikk?

Person- og bedriftskunder sette inn og ta ut kontanter i dagligvarebutikkenes bankterminaler. Du må identifisere deg med bankkort (BankAxept) og PIN-kode. Maksbeløp per transaksjon er 20.000 kroner for innskudd og 10.000 kroner for uttak. Også, kan man betale med vipps på butikken? Du kan betale med Vipps i terminal hvis butikken har en betalingsterminal som er klargjort for dette. Se hvilke terminaler og butikker som er klare.

Kan man betale med Vipps på butikker?

Med Vipps i kassa betaler kunden enkelt ved å oppgi telefonnummer og godta forespørselen i Vipps. Vipps i kassa er en betalingsløsning som integreres mot kassa til brukerstedet. Varene slås inn som normalt, og kunden oppgir telefonnummeret sitt. På mobilen får kunden et pushvarsel om betaling, som bekreftes i Vipps.

By Balthazar

Hvilken butikk tar Vipps? :: Kan man betale med Vipps på Meny?
Nyttige lenker