Hjem > H > Hvor Kan Jeg Sette Inn Penger Danske Bank?

Hvor kan jeg sette inn penger Danske Bank?

For mindre beløp kan også kontanttjeneste i butikk benyttes. Tjenesten er tilgjengelig i de fleste butikkene i Norgesgruppen. Det er tydelig merket om tjenesten tilbys. Du kan sette inn inntil 20 000 kr per gang, og gitt at det er penger på konto, ta ut inntil 10 000 kr per gang.

Les mer

Følgelig, hvordan sette inn penger i minibank?

Du sier ifra om at du ønsker å sette inn penger (eller ta ut penger) Bruk et BankAxept kort i betalingsterminalen og tast PIN-kode (innskudd gjøres kun til kortet som benyttes) Gi ekspeditøren pengene du vil sette inn. Kontroller at pengene du setter inn stemmer med pengene du gir fra deg. Hvilke butikker kan man sette inn penger? Sett inn penger når du er i matbutikken

Har du kontanter som du skulle ha satt inn i banken? Nå kan du både ta ut og sette inn penger på konto i alle Meny- og Kiwi-butikker, de fleste Spar-butikkene og enkelte Joker-butikker.

Dessuten, kan man sette inn penger på kiwi?

Du kan ta ut og sette inn kontanter i NorgesGruppens butikker over hele landet: alle butikkene i Meny og Kiwi, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene. Kan man sette inn penger på post i butikk? Det eneste man ikke lenger kan gjøre i postfilialen, er å ta ut og sette inn penger. Det må man gjøre på butikker som Kiwi, Meny og de fleste Spar- og Jokerbutikker, forklarer Spiten. I dag kan du ta ut penger på butikken mens du handler, gitt at det er nok penger i kassa og du kjøper noe.

Og et annet spørsmål, kan man sette inn penger på rema 1000?

BankAxept (Vipps) og bankene i Norge har sammen med NorgesGruppen utviklet en tjeneste som gjør at bankene kan tilby sine kunder innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Det betyr at du som bankkunde kan du ta ut og sett inn kontanter i en av NorgesGruppens butikker. I forhold til dette, kan man sette inn penger i minibank dnb? I tillegg vil DNB fortsatt være fysisk tilstede landet rundt med 57 bankkontorer, og kundene kan sette inn og ta ut kontanter gjennom ca. 216 automater, fordelt på omtrent 100 lokasjoner. Bedriftskunder kan benytte seg av Kontanter i butikk, nattsafe eller bestille kontanttjenester av Loomis/Nokas.

Tilsvarende, hvor kan man legge inn kontanter?

Hvor kan jeg sette inn kontanter i banken? Du kan sette inn penger i innskuddsautomater på regionkontorene som har dette (se oversikt over innskuddsautomater). Du kan også sette inn kontanter i nærbutikken din, les mer om kontanttjenester i butikk her. Du må bruke bankkortet ditt for å utføre innskuddet. Man kan også spørre hvor mye kan man sette inn på innskuddsautomat? Maksbeløp per transaksjon er 20 000 for innskudd og 10 000 for uttak. Beløpsgrensen er til for å gjøre det vanskeligere for kriminelle å hvitvaske penger. Dette er et viktig hensyn å ta – bankene er pålagt strenge krav om å bekjempe økonomisk kriminalitet.

Kan man Vippse på Kiwi?

I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

By New Putman

Kan man betale med Vipps på Meny? :: Hvordan resirkulere mobil?
Nyttige lenker