Hjem > H > Hvor Kan Man Bruke Jekta Gavekort?

Hvor kan man bruke Jekta gavekort?

Gavekortet kan brukes i alle våre butikker unntatt Vinmonopolet, Mester Grønn og Skin Fuel Empire.

Les mer

Hvor kan jeg bruke Steen og Strøm gavekort?

Salgs og leveringsbetingelser for kjøp av gavekort. Gavekortet kan benyttes på alle butikker på våre Steen & Strøm sentre i Norge. Kan man bruke ditt gavekort på Coop Obs? Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer.

Man kan også spørre kan man bruke ditt gavekort på matbutikker?

Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Så, kan man ta ut penger med gavekort? Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Så, hvor mange butikker er det på jekta?

Med over 130 butikker finner du alltid det du trenger på Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste utvalg. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen. Kan man bruke gavekort på nett XXL? Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

Hvordan finne ut hvor mye man har på gavekort?

Hvis kortet ditt er kjøpt på et kjøpesenter, er ladedato og beløp håndskrevet på baksiden av gavekortet, og klart til bruk. Tilsvarende, hvilke butikker kan man bruke ditt gavekort på? Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

Hvor kan man bruke Sentrumskortet Tromsø?

HER KAN DU BRUKE SENTRUMSKORTET:Obs...kan ikke brukes på nett, kun fysisk på sted

  • Kjøpesenter.
  • Apotek og helsekost. Apotek 1 Renen.
  • Arrangement og opplevelser. Aurora Kino.
  • Bøker, leker og hobby. Ark Tromsø (Nerstranda)
  • Elektronikk. Telia (Nerstranda)
  • Gullsmed / sølvsmed.
  • Hjem, blomster og interiør.
  • Håndverk.

By Wolfgang Chritton

Kan ditt gavekort brukes på power? :: Hvor kan man betale med Apple Pay i Norge?
Nyttige lenker