Hjem > H > Hvordan Sjekke Saldo På Dittgavekort?

Hvordan sjekke saldo på Dittgavekort?

Trykk på knappen "Sjekk saldo" og tast inn hele kortnummeret (19 siffer) som står på baksiden av gavekortet og du ser gjeldende verdi. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato eller fra når du henter gavekortet i automaten på kjøpesenter. Bakside av gavekortet hvor du finner kortnummeret.

Les mer

Kan man bruke alti gavekort på polet?

Altiett gavekortet kan brukes i alle butikker og spisesteder, bortsett fra hos Vinmonopolet og Posten. Tilsvarende, kan man bruke amfi gavekort på alti? Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss.

Hvem eier alti?

Alti AS eies av LL Holding AS og Sørco Holding AS. LL Holding AS eies av familien Løseth i Surnadal, og Sørco AS er det Arendals-baserte selskapet til familien Sørbøe. Hvor kan jeg bruke Eika Verdikort? Våre Verdikort og Verdikort Pluss kan brukes som gavekort eller kontantkort i alle butikker som aksepterer Visa. Kortene er perfekt å gi bort som gave eller forhåndsbetalt kort til barna.

Tilsvarende, hvordan sjekke om gavekort er gyldig?

Hvis kortet ditt er kjøpt på et kjøpesenter, er ladedato og beløp håndskrevet på baksiden av gavekortet, og klart til bruk. Så, hvilke butikker kan man bruke ditt gavekort på? Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

Dessuten, kan man bruke ditt gavekort på coop obs?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Kan man ta ut penger med gavekort? Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Hvor lenge er et gavekort gyldig?

– Et gavekort er etter loven gyldig i tre år, med mindre det står en annen utløpsdato på kortet, sier Pia Cecilie Høst, som leder forbrukerdialog hos Forbrukerrådet.

By Stevenson Husnara

Kan Presentkort brukes på Vinmonopolet? :: Hvor importeres appelsiner fra?
Nyttige lenker