Hjem > K > Kan Presentkort Brukes På Vinmonopolet?

Kan Presentkort brukes på Vinmonopolet?

Felles for gavekortene er at de ikke kan brukes på Vinmonopolet, så vil du gi god drikke i julegave, må du velge Polets gavekort som gjelder i alle deres butikker i hele Norge. Det samme gjelder en del nisjebutikker, som for eksempel Fretex om du vil gi en bærekraftig gave som i tillegg støtter gode formål.

Les mer

Er alti og Amfi det samme?

Les det som "alltid" eller "alt i": Med navnet uttrykker vi at vi vil være tilstede for deg, og at vi har samlet mye på ett sted - for deg. Mange av våre sentre har tidligere vært en del av Amfi-kjeden. Vi fører stolte kjøpesentertradisjoner hos alle våre sentre videre, nå med en ny og spennende tid som Alti. Kan ditt gavekort brukes på power? Kontakt Power Kundesenter på chat eller en av våre butikker, så kan vi sjekke saldo for deg. Gavekortene kan kun brukes i våre fysiske butikker.

Også, kan man bruke ditt gavekort på matbutikker?

Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Hvem eier Amfi kjeden? Amfi Drift er et 100 %-eid datterselskap av Olav Thon Eiendomsselskap.

Hva står alti for?

Alti- er en forstavelse som betyr høyde- og som brukes i ord som har med høyde å gjøre, for eksempel altimetri. Tilsvarende, hvordan bruke verdikort? Verdikort Pluss kjøpes i nettbanken. Kortet har chip og PIN-kode, og støtter kontaktløs betaling. Ved kontaktløs betaling på kjøp over kr 500 kan det hende at du må bekrefte kjøpet med signatur. Verdikort Pluss kan lades så mange ganger du ønsker og kan brukes i fysiske butikker og på nett.

Man kan også spørre hva er verdikort?

Verdikort er et forhåndsbetalt kort utstedt av Eika Kredittbank AS. Kortet kan benyttes av Kjøper eller gis videre til andre som for eksempel gavekort. Kjøper velger selv hvor stor verdi kortet skal inneha ved lading av kortet. Har Rema 1000 gavekort? Gavekort fra REMA 1000 er en fin gave til den som har alt. Gavekort kjøper du i din nærmeste REMA 1000-butikk. Gavekort kan kjøpes i alle våre REMA 1000-butikker over hele landet, og er tilgjengelig i kasseområdet. Våre ansatte hjelper deg gjerne med kjøp av gavekort.

Hvordan sjekke saldo Kiwi gavekort?

Du kan finne ut Kiwi kortsaldo ved å visit butikkdisk / helpdesk. Informasjon for Kiwi forespørsel om gavekortsaldo for å se gjenstående saldo og transaksjoner.

By Mehala Kresal

Hvor er det best å lagre bilder? :: Hvordan sjekke saldo på Dittgavekort?
Nyttige lenker