Hjem > H > Hvor Gammel Må Man Være For Å Jobbe På Narvesen?

Hvor gammel må man være for å jobbe på Narvesen?

Egenskaper: må være fylt 18 år, meget service orientert, godt humør, punktlig og ærlig, må ha evne til å takle høyt tempo i perioder. Søknad sendes pr. e-mail eller post, og merkes med "søknad".

Les mer

Hva kan en 12 åring jobbe med?

Det vil si at du foreløpig bare kan jobbe hjemme, hos noen i familien, naboer, eller gjennom bekjente. Du bør eventuelt spørre folk der du bor om de trenger hjelp i hagen, med snømåking, med å male, vaske, passe hunden mens naboen er på ferie, sitte barnevakt eller andre ting. Derav, kan en 13 åring jobbe på kiwi? Hei. Du kan fint jobbe i butikk, men i mange butikker kreves det at man er over 16 eller 18 år for å få stå i kassa, samt åpne og stenge butikken.

Tilsvarende, hva kan jeg jobbe med som 13 åring?

Når man er mellom 13 og 15 år så kan man ta lettere arbeid, som lagerarbeid, rydde- og pakkearbeid eller vareopptelling i butikk. Så lenge jobben ikke går utover når du skal være på skolen, eller er farlig for deg, så kan du i prinsippet søke jobber hvor som helst. Kan en 15 åring jobbe i butikk? Ungdom over 15 år kan ha arbeid som ikkje er til skade for sikkerheita, helsa, utviklinga eller skolegangen deira. Det betyr at du for eksempel kan ta butikkarbeid eller rydde- og vedlikehaldsarbeid i parkar.

Også, hvor mye kan en 14 åring jobbe?

For personer som er under 15 år, eller som er skolepliktige, må arbeidstiden ikke overstige 2 timer i døgnet, og 12 timer i uken i uker med undervisning. På skolefrie dager kan du arbeide opp til 7 timer i døgnet. I skoleferier som varer i minst en uke, kan du arbeide opptil 7 timer i døgnet og 35 timer i uken. Folk spør også hvordan tjene penger som en 12 åring? Mange mennesker i denne alderen kan tjene ekstra penger ved å hjelpe til med husarbeid, for eksempel å slå gresset eller ta ut av oppvaskmaskinen. Du kan også gjøre hobbyoppgaver i korte perioder, for eksempel å selge gamle ting eller blomster du har plukket.

Kan man jobbe når man er 11 år?

Kort fortalt: Er du under 13 år kan du som hovedregel ikke ta arbeid. Er du under 15 år eller skolepliktig, må du ha skriftlig samtykke fra foreldrene dine (foresatte)før du kan arbeide. Er du mellom 15 og 18 kan du ha arbeid som ikke er til skade for din sikkerhet, helse, utvikling eller skolegang. Hvor mye kan et barn tjene? Barn under 13 år kan tjene inntil 10 000 kroner skattefritt i løpet av et inntektsår. Frikortgrensen på 10 000 kroner i løpet av et år gjelder uavhengig av om inntektene er tjent hos forskjellige arbeidsgivere.

Og et annet spørsmål, hvor gammel må du være for og jobbe på kiwi?

Må ha fylt 18 år. Punktlig. Utadvendt og ærlig. Serviceinnstilt.

By Balsam Goepfarth

Hvor gammel må man være for å jobbe på Rema 1000? :: Hvor mye tjener noen som jobber på Mcdonalds?
Nyttige lenker