Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Få Et Brev?

Hvor lang tid tar det å få et brev?

Brev og pakker opptil 350 g

Frakttid 2-4 dager. Du kan sende fra postkassen din, eller levere selv på Posten.

Les mer

Kan man sende brev fra post i butikk?

Det er ikke vanskelig å sende post i butikk. Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord. Dessuten, hvor mye koster en konvolutt?

Vekt inntilInntil 2 cm tykk2–7 cm tykk
20 g19,–55,–
50 g25,–55,–
100 g28,–55,–
350 g46,–55,–

Deretter, hvor kjøpe boblekonvolutter?

Esker og boblekonvolutter fås kjøpt ved Postens salgssteder. Spesielt for skjøre ting må det brukes en stiv ytre emballasje. Bruk gjerne om igjen emballasje du har fra før. Hva er målene på Norgespakkene? Norgespakke™ 0–35 kg

Om pakken er over 120 cm lang, har bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm, kommer det håndteringstillegg på 141,-. Pakken kan da være inntil 240 cm lang og lengde + omkrets inntil 360 cm.

Når kommer brev i Posten?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17. Hvor lang leveringstid Posten? Brev. Mottar du post i postkasse vil du motta adressert post annenhver dag mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka. Gjelder også for deg som har landpostbud. Har du postboks leverer vi alle virkedager; mandag–fredag.

Deretter, hvor skal man skrive på en konvolutt?

Avsenderadresse bør stå på baksiden av sendingen. Videre er det en rekke varianter når det gjelder plasseringen av postnummeret i en adresse. Den vanligste plasseringen av postnummeret er foran poststedet, for eksempel 53225 Bonn. Du kan også spørre er det lov å sende mat i posten? Kan jeg sende matvarer som gave som for eksempel kaker / kjeks, sjokolade, tørrvarer, osv? Ja, men da må gavesendingen komme fra et land innenfor EU / EØS. Sendes dette fra land utenfor EU / EØS, kan det være restriksjoner, og vi anbefaler at mottaker sjekker dette med Mattilsynet.

Hvor sender man brev?

Velg om du vil sende brevet fra din egen postkasse, eller levere det til Posten. Frimerker på rull eller fra ark bestiller du her, eller kjøper på Posten. Du kan også bestille personlige frimerker av dine egne bilder, Har du behov for sporing og erstatning på innholdet, er Norgespakke™ det beste valget.

By Alvarez Streich

Kan man betale regninger i post i butikk? :: Kan man bruke presentkort på Elkjøp?
Nyttige lenker