Hjem > H > Hvor Lenge Kan Man Vente Med Klikk Og Hent?

Hvor lenge kan man vente med klikk og hent?

Varen holdes av i 72 timer etter at du har mottatt SMS. Etter dette vil varen bli lagt tilbake i butikken. Ønsker du å holde av varen lenger, kan du kontakte butikken og høre om dette er mulig.

Les mer

I forhold til dette, hva skjer om man ikke henter klikk og hent?

Dersom du ikke henter din bestilling vil den bli lagt tilbake og kansellert. Du vil ikke bli belastet noe ekstra for dette. Din Klikk & hent-bestilling vil holdes av i 5 virkedager etter at varen(e) er bekreftet plukket via e-mail/SMS, dette står oppgitt når du reserverer din(e) vare(r). Du kan også spørre er klikk og hent bindende? Alle varer som selges er godkjent for bruk i Norge. Det følger med bruksansvisning på alle produkter som krever dette. Ved Click&Collect (reservasjon på nett, hent i POWER-butikk), er avtalen bindende fra det øyeblikket ordren betales i butikken. Click&Collect anses å være et butikkjøp, ikke et nettkjøp.

Kan andre hente Klikk og hent?

Kan noen andre hente varene for meg? Det er helt ok, men av praktiske hensyn ser vi helst at vedkommende som har mottatt SMS meldingen kommer. Hvordan fungerer klikk og hent? Via nettbutikken får kunden ved bruk av klikk-og-hent reservert varen i butikken. Kunden henter så den aktuelle varen i butikken. Dette er ikke bare effektivt, men sparer fraktkostnader. Spesielt hvis det er mindre varer vil fraktkostnaden utgjøre en betydelig andel av kjøpesummen.

Hvordan fungerer klikk og hent ark?

Med Klikk&hent kan du reservere varen på ARK.NO og hente i valgte butikk etter en time. Du betaler nettpris, slipper å betale frakt og får varen din med en gang. Innen en time får du bekreftelse på SMS om varen er funnet og ligger klar for henting. Hvor lenge holder Kitchen av varene? Selgeren tilbyr åpent kjøp i 30 dager fra den dag varen er levert til nærmeste utleveringssted. Kjøperen gis anledning til å returnere varen uskadet, ubrukt og i original emballasje innen 30 dager i en av selgers fysiske butikker, eller sendt i retur til nettbutikken. Kvittering må medbringes i fysisk butikk.

Hvordan kansellere klikk og hent Elkjøp?

avbestilleavbestille

På nett:

  1. Kontakt vår kundeservice dersom du vil endre din ordre.
  2. Dersom varen allerede er sendt ut kan du bruke angrerettsskjema som du fikk med ordrebekreftelsen.
Når kan man kreve pengene tilbake? Klagefristen er to eller fem år. Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år.

Kan man avbestille en vare?

Dersom du har bestilt en vare fra en forhandler, men ikke fått den levert har du rett til å avbestille. Denne retten følger av forbrukerkjøpslovens § 41. En vare kan for eksempel være biler, båter, bobiler eller lignende gjenstander. Avbestilles varen kan i enkelte tilfeller selger lide et tap.

By Jehiel

Har bedrifter angrerett? :: Kan iPhone 12 lades med vanlig lader?
Nyttige lenker