Hjem > H > Hvor Finner Jeg Prøvesvar Fra Lege?

Hvor finner jeg prøvesvar fra lege?

Har du spørsmål angående ditt prøvesvar ber vi deg ta kontakt med din fastlege eller legen som rekvirerte prøvene. Det er vedkommende som kan se prøvesvarene dine i sammenheng med din sykehistorie og dermed gi deg et utdypende svar.

Les mer

Følgelig, kan man finne blodprøvesvar på nett?

Fürst Pasient er en tjeneste vi har utviklet for å gi deg som pasient oversikt over, og resultatet av, de analysene vårt laboratorium har utført for deg. Ved bruk av sikker pålogging (ID-porten) får du tilgang til din egen side hvor du kan se alle dine biokjemiske og mikrobiologiske prøvesvar som er undersøkt ved Dr. Så, hvor lang tid før jeg kan se mine blodprøver? Det er ulikt hvor lang tid det tar å analysere blodprøvene. Mens noen prøvesvar vil være ferdig etter noen minutter, vil andre bli besvart etter få timer, senere samme dag eller neste dag. For enkelte prøvesvar kan det ta dager før svarene foreligger.

Hvor kommer prøvesvar?

Hvis du har blitt testet for covid-19 av helsepersonell kan du logge deg inn og se dine prøvesvar på Helsenorge. Du kan også se svar på utvalgte prøver og undersøkelser fra sykehus i Helse Vest. I forhold til dette, hvor finner jeg blodprøvene mine? Du får digital tilgang via helsenorge.no. Der får du også tilgang til en annen tjeneste, som kalles kjernejournal. Kjernejournalen samler viktige opplysninger om deg og gjør dem tilgjengelig både for deg og for helsepersonell i hele landet.

Man kan også spørre hva er pasientpost?

PasientPost - Norges digitale postkasse for helse

Du mottar et varsel per e-post, SMS eller i HelseRespons appen når legen har sendt deg en melding i PasientPost. Klikk på linken du får tilsendt og logg deg inn med BankID i PasientPost for å lese meldingen. Innlogging fungerer på alle plattformer.
Kan man lese journalen sin på nett? Pasientjournalen din på Helsenorge

Ved å logge inn i tjenesten Pasientjournal på Helsenorge vil du få tilgang til pasientjournalen din fra noen sykehus. Pasientjournalen din vil kun vises når du har logget deg inn. Du må være over 16 år for å få tilgang til pasientjournalen din på Helsenorge.

Hvordan få ut journal fra sykehus?

For å få kopi av dine journaldokumenter på papir må du kontakte sykehuset der du var pasient og be om at de sender deg en kopi av journalen i posten. Det kan hende du må betale et gebyr. Er PasientPost trygt? Vi bruker PasientPost til sending av digital post til våre pasienter. Dette er en trygg kanal der alle meldingene er krypert og blir sendt via norsk helsenett. Når du mottar en PasientPost fra oss vil du få en SMS med link til innlogging. Du må bruke BankID til å identifisere deg når du skal lese meldingene dine.

Kan man se på blodprøver om man har kreft?

For 191 pasienter som hadde blitt diagnostisert med kreft, brukte forskerne den nye testen til å analysere blodprøver tatt fire år tidligere. De kunne, med 88 prosent treffsikkerhet, avdekke kreft hos 113 av de 191 pasientene.

By Anora Dalzen

Hva kan ses på blodprøver? :: Hvor er mine apper?
Nyttige lenker