Hjem > H > Hvor Skriver Jeg Inn Verifiseringskoden?

Hvor skriver jeg inn verifiseringskoden?

Få en tekstmelding eller telefonoppringning

  1. Klikk på Fikk du ingen verifiseringskode? på påloggingsskjermen.
  2. Velg å få koden sendt til det godkjente telefonnummeret ditt.
  3. Du får en tekstmelding eller telefonoppringning fra Apple med verifiseringskoden.
  4. Skriv inn koden på den andre enheten for å fullføre påloggingen.

Les mer

Hva gjør jeg når Apple-ID er låst?

Du kan også gå til en Apple Store og spørre om å få bruke en enhet der. Hvis du setter opp en kontakt for kontogjenoppretting, kan vedkommende hjelpe deg med å nullstille passordet ditt. Bare bruk kontogjenoppretting som en siste utvei når du ikke kan logge på eller tilbakestille passordet for Apple-ID-en. Og et annet spørsmål, hva er icloud passordet mitt? iCloud-passordet ditt beskytter de personlige opplysningene (som for eksempel e-posten din) du lagret på iCloud. Passordet ditt beskytter også muligheten du har til å lokalisere eller eksternt slette enheten din ved bruk av Finn min iPhone. Du bør endre passordet på iCloud regelmessig for å beskytte opplysningene dine.

Hva er Apple-ID og passord?

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Husk følgende når du skal opprette et nytt passord: Det nye Apple-ID-passordet må bestå av minst åtte tegn og må inneholde minst ett tall, én stor bokstav og én liten bokstav. Hvordan gjenopprette iPhone? Se Sikkerhetskopier iPhone, iPad eller iPod touch.

  1. Koble enheten til datamaskinen.
  2. I iTunes-appen på PC-en, klikker du på enhetsknappen oppe til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Oversikt.
  4. Klikk på Gjenopprett, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Hvordan logge inn på iPhone uten kode?

Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi. Hvordan fjerne Apple-ID fra iPhone uten passord? Slik sletter du Apple ID uten passord

Sett iPhone i gjenopprettingsmodus. For de fleste iOS-enheter kan du trykke og holde nede Hjem-knappen og Av / på-knappen samtidig til iTunes-ikonet vises. Senere velger du "Gjenopprett" i popup-meldingen. Etter at du har tilbakestill iPhone, din Apple ID vil også bli fjernet.

Hvordan logge seg inn på iCloud?

Logg på iCloud.com

Gå til iCloud.com og logg på med din Apple-ID. Hvis du allerede er logget på enheten med Apple‑ID‑en din, og enheten har Touch ID eller Face ID, kan du bruke det for å logge på iCloud.com.
Hvordan finne passord på iCloud nøkkelring? Se lagrede passord i Innstillinger

  1. Trykk på Innstillinger og velg Passord. I iOS 13 og eldre versjoner velger du Passord og kontoer.
  2. Bruk Face ID eller Touch ID når du blir bedt om det. Eventuelt kan du skrive inn koden din.
  3. For å se et passord velger du et nettsted.

Hva er en iCloud konto?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie.

By Pike

Hvordan finne personnummer på helsenorge? :: Hvordan se passord på Wi-Fi iPhone?
Nyttige lenker