Hjem > H > Hvor Finner Jeg Meldinger På Facebook?

Hvor finner jeg meldinger på Facebook?

Åpne Messenger og trykk på profilbildet ditt øverst til venstre. Trykk på Meldingsforespørsler. Fra Meldingsforespørsler kan du gjøre følgende: Svare for å åpne samtalen og få kontakt med personen.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan sende melding fra side på facebook?

Hvordan sender jeg en privat melding til en Facebook-side?

  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre på Facebook.
  2. Trykk på Sider.
  3. Gå til siden du vil sende en melding til.
  4. Under sidens forsidebilde trykker du på Melding.
  5. Skriv inn meldingen din og trykk på Send.
Og et annet spørsmål, hva er spam på facebook? Spam innebærer å sende uønsket innhold eller uønskede forespørsler til folk. Dette inkluderer å sende fellesmeldinger, overdreven publisering av lenker eller bilder på folks tidslinjer samt å sende venneforespørsler til folk du ikke kjenner personlig.

Angående dette, hvordan se alle meldinger på messenger?

Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din. Følgelig, hvor finner jeg meldingsforespørsler? Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med.

Du kan også spørre hvorfor får jeg ikke sendt meldinger på facebook?

Noen grunner til at du ikke kan sende meldinger:

  • Du har sendt mange meldinger nylig.
  • Meldingene dine brøt Facebooks standarder.
  • Problemer med appen, telefonen eller Internett. Finn ut mer om hva du kan gjøre hvis du ikke kan sende en melding på Messenger.
Følgelig, hvordan sender man pm? Slik sender du en privat melding til en side:
  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Sider.
  3. Gå til siden du vil sende en melding til.
  4. Under sidens forsidebilde trykker du på Melding.
  5. Skriv inn meldingen din og trykk på Send.

Hva betyr send meg en PM?

PM og DM = forkortelsene står for "Personal Message" eller "Direct message". Har du noen gang opplevd at folk skriver «send meg en DM eller PM» i kommentarfeltet? Hva betyr da DM? Når noen bruker denne forkortelsen så ønsker de å snakke videre privat i innboksen på f. Er det deg i denne videoen? En Facebook-bruker vil motta en tilsynelatende uskyldig melding fra en kjent Facebook-kontakt via Messenger. Meldingen vil lese "Er det deg i videoen" og inneholde det som ser ut som en innebygd video, men er egentlig et hotlinket svart bilde med en videoramme og en malt "spill" -knapp.

Hva er egentlig spam?

Spam, søppelpost, masseutsendt e-post eller andre meldinger som mottagerne ikke ønsker eller har bedt om, ofte reklame eller ulike forsøk på svindel (for eksempel nettfiske). Det å sende ut slik e-post kalles å spamme.

By Weisman

Hvordan bli kvitt spam Facebook? :: Hvor ligger iPhonehuset?
Nyttige lenker