Hjem > H > Hvordan Bruke Google Disk?

Hvordan bruke Google Disk?

Google Disk-tjenesten fungerer som Dropbox og lignende, ved at det du laster opp til nettskyen synkroniseres til de andre enhetene du har koblet til samme konto. Dermed kan du for eksempel lagre et bilde til Google Disk fra mobiltelefonen, og umiddelbart ha tilgang til det samme bildet på PC-en.

Les mer

Har Telia skylagring?

Du kan bruke Telia Sky på Windows, Mac, iOS og Android. Vi anbefaler at du laster ned appen til alle enhetene dine. Du logger inn på Telia Sky med samme brukernavn og passord som du bruker på Min Side. Følgelig, kan man ha min sky uten telenor? Hvem kan få Min Sky? Min Sky er tilgjengelig for alle, også dersom du har mobilabonnement fra andre enn Telenor. Oppretter du en Min Sky-bruker med Connect ID, får du automatisk 2 GB lagringsplass.

Ta dette i betraktning, hva brukes icloud til?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie. Kan jeg slette bilder på iPhone når jeg har Min Sky? På iPhone og iPad må Min Sky-appen åpnes for at nye bilder og videoer på telefonen skal lastes opp. – Ved å åpne Min Sky-appen regelmessig, får du en fin oversikt over hvilke bilder og videoer som er lastet opp, så du ikke risikerer å slette bilder og videoer på mobilen før de faktisk er lastet opp.

Følgelig, hvordan logge seg inn på icloud?

Logg på iCloud.com

Gå til iCloud.com og logg på med din Apple-ID. Hvis du allerede er logget på enheten med Apple‑ID‑en din, og enheten har Touch ID eller Face ID, kan du bruke det for å logge på iCloud.com.
Hvordan åpne iCloud på iPhone? På iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > [navnet ditt]. Trykk på iCloud.

Hva koster det å bruke iCloud?

Dette er prisene og lagring: 50 GB iCloud: 0,99 € / måned. 200 GB iCloud: 2,99 € / måned. 1 TB iCloud: 9,99€ / måned. Angående dette, hvordan laste ned alle bilder fra icloud? På iCloud.com klikker du på Bilder og velger et bilde eller en video. Hold inne Kommando-tasten på Mac, eller Ctrl-tasten på PC-en, for å velge flere bilder eller videoer. Klikk på Last ned.

Tilsvarende, blir bilder slettet fra icloud?

Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen.

By Memory Milstein

Hva heter det tørreste stedet i Norge? :: Har vestnorsk palatalisering?
Nyttige lenker