Hjem > H > Hvor Finner Jeg Wallet?

Hvor finner jeg Wallet?

Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra.

Les mer

Hvordan bruke Wallet?

Legg til, bruk og del ombordstigningskort, billetter og andre kort i Lommebok

  1. Åpne appen, e-posten, varselet eller annen kommunikasjon som inneholder ombordstigningskortet, billetten eller et annet kort.
  2. Trykk på Legg til i Lommebok.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.
  4. Trykk om nødvendig på Legg til øverst til høyre.
Hvordan funker Apple Wallet? Det er enkelt. Bare legg til et kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalt kort i Lommebok-appen på iPhonen din. Og husk å legge til kortene dine på alle andre Apple-enheter du ønsker å bruke med Apple Pay. Betalingsmetoden fungerer på iPhone, Apple Watch, Mac og iPad.

Man kan også spørre hvordan bruke apple pay i butikk?

Apple Pay i butikker

Betal med Apple Watch

  1. Dobbeltklikk på sideknappen.
  2. Standardkortet ditt åpnes automatisk. Bla nedover for å velge et annet kort.
  3. Hold Apple Watch-skjermen i nærheten av den kontaktfrie leseren til du kjenner et lett trykk og hører et pip.
Hvor kan jeg betale med Apple Pay i Norge? januar 2020 skal alle butikker som aksepterer VISA-kredittkort i Norge tillate trådløs betaling med Apple Pay. I mellomtiden er det en rekke kjeder som allerede har innført Apple Pay i Norge. Rema 1000, Coop, Meny, Joker, Spar, og Kiwi jobber alle med løsninger for å få på plass Apple Pay i sine dagligvarebutikker.

Ta dette i betraktning, hvilke butikker tar apple pay?

Du kan bruke Apple Pay i alle butikker over hele verden som aksepterer kontaktløse Mastercard eller Visa-kort. Du kan også bruke Apple Pay i nettbutikker og apper hvis de har en avtale om betaling med Apple Pay. Dessuten, hvordan betale med mobil i butikk? Å tæppe og betale kontaktløst kan du gjøre med både Visa-kortet og mobilen din. Tæpp kortet ditt eller mobilen din mot terminalen for å betale. Enkelt, trygt og like sikkert som en vanlig kortbetaling.

Hvordan kan jeg betale med mobilen?

Nå er det mulig å betale med Android-telefonen, alt du trenger er å laste ned Google Pay og legge inn kort fra Sparebanken Sør i appen. Løsningen fungerer på alle terminaler som støtter kontaktløs betaling, og du kan bruke alle våre kort. Hvordan betale med mobilen iPhone? Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.

Også, hvordan bruke apple pay med dnb?

Først åpner du appen Wallet og trykker på plusstegnet. Deretter følger du instruksjonene på skjermen. Gå til Innstillinger, åpne Wallet og Apple Pay og velg Legg til kredittkort eller debetkort. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

By Adrianne

Hvordan betale med kort i butikk? :: Hvor bygges Volvo V90?
Nyttige lenker