Hjem > H > Hva Står Ice For?

Hva står ICE for?

Det man ønsker er at dere lagrer en person som heter ICE (In Case of Emergency). Under dette står navnet på den personen som man mener bør kontaktes i tilfelle en ulykke.

Les mer

I forhold til dette, er ice+ 5g?

Du har sikkert fått med deg noe om 5G, kanskje fordi telefonen din er klar for 5G – eller fordi du selv er veldig klar for 5G-fart? Det er ihvertfall vi i ice. ice har bygget Norges nye og moderne mobilnett (ice+) for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til lav pris. Derav, hvilke operatører har 5g? Uavhengig av om du har Telia eller Telenor dekning, bruker Samsung eller har et Ice mobilabonnement, kommer du gjennom 5g til å kunne bruke din telefon til det du trenger uansett hvor du befinner deg.

Ta dette i betraktning, når kommer 5g ice?

Telia, Telenor og Ice har alle planene klare. Kampen om å tilby 5G-nett i Norge tilspisser seg stadig mellom de tre store tilbyderne, Telia, Telenor og Ice. Nå har Telia spilt ut sine kort for hvor selskapet planlegger å bygge videre på sitt nett i 2022. Angående dette, hvilken mobiloperatør har best dekning? Telenor har Norges beste mobilnett

Vi er veldig stolte av å ha fått utmerkelsen «Beste mobilnett i Norge» av Ookla. Telenor får utmerkelsen etter å ha vunnet Ooklas Speedtest Awards for både «Raskeste mobilnett» og «Best mobildekning i Norge».

Hva er best av Telenor og Telia?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no. Hva er Ice+ dekning? ice+ er Norges nye mobilnett. Det eneste mobilnettet som lar deg ringe med HD kvalitet uansett hvem du ringer til i Norge. Nettet klargjøres også for fremtidens 5G. Skulle du befinne deg i et område utenfor ice+ blir du automatisk koblet på Telia sitt mobilnett uten ekstra kostnad.

Hvorfor velge Ice?

I ice-appen får du full kontroll på forbruket ditt. Slik kan du trygt og enkelt følge med på alt fra dataforbruk til antall sendte SMSer. Samtidig får du beskjed hver måned om hvor mye neste faktura vil komme på. Og et annet spørsmål, hva er ice+ nett? mobilnett. ice har bygget Norges nye og moderne mobilnett (ice+) for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til lav pris. Alle våre abonnement gir deg mye data til lav pris, men iceJunior og Data Frihet er rene ice+ produkter og gir deg derfor enda mer data for pengene.

Er NetCom Telia?

NetCom bytter navn til Telia og når myndighetskravet på 98 % befolkningsdekning på høyhastighets mobildata - to år før fristen.

By Yunfei

Hvordan Tove Hobbygarn? :: Er Ice Telenor?
Nyttige lenker