Hjem > H > Hvem Står Bak Telia?

Hvem står bak Telia?

Telia Company AB
LandSverige
Produkt(er)telefoni og bredbånd
StyrelederMarie Ehrling
Adm. dir.Johan Dennelind

Les mer

Også, hva skjer med telia?

Vi har for tiden ingen driftsmeldinger. Opplever du problemer? Prøv først å skru mobilen av og på – det hjelper ofte. Hvis vi har feil på enkelte basestasjoner / områder, finner du oversikt over berørte områder i vårt kart for dekningsutfall. Hva er Strex betaling? Dette er Strex. Strex er en betalingsløsning på lik linje med Vipps og kredittkort. Betalingsløsningen tilbys av mobilselskapene, og gir deg som forbruker mulighet til å betale for varer og tjenester gjennom ditt mobilabonnement som eksempelvis kino, parkering og kollektivtransport.

Hvor mye koster Telia play?

49,- /md. TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Den er bygget på Android-TV og har stemmestyring, tusenvis av apper og Chromecast integrert. Boksen støtter også 4K UHD- og HDR-bildekvalitet. Hvilket år kom 4G? desember 2009 verdens første 4G-nettverk med LTE-teknologi i Oslo. 1. februar 2011 lanserte NetCom 4G i Trondheim, Bergen og Stavanger. De har siden dette lansert dekning i flere byer/tettsteder og ferieområder.

Hvem eier Telia Norge?

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero. Telia. Norges største utfordrer. Følgelig, hvor er senderen? Finnsenderen er en søketjeneste som gir deg oversikt over plasseringen av alle sendepunkter for offentlig mobiltelefoni og kringkasting som er satt i drift. Ved å søke på den aktuelle adressen, vil de nærmeste basestasjonene fremkomme på et kart.

Hvordan finne mobilmaster?

Med nettsiden Finnsenderen.no har Post- og teletilsynet laget et kart der du kan se de aller fleste mobilmaster i Norge. Hvor mange basestasjoner har Telenor? Telenor opplyser selv at de har over 7.500 basestasjoner totalt i Norge.

Hvilket telenett bruker Ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning.

By Jaquenette Spafford

Hvor lenge er Netflix gratis? :: Hva het NetCom før?
Nyttige lenker