Hjem > H > Hva Står Idc For?

Hva står IDC for?

I don't care = Jeg bryr meg ikke.

Les mer

Også, hva er kgd?

kgd - kva gjer du? (bokmål: hvd - hva gjør du?) Hva betyr TF på snap? "Tf" er en forkortelse for "the fuck" som igjen er en forkortelse av "wtf" altså "what the fuck." Det brukes veldig forskjellig fra person til person. Men generelt sett så brukes "tf" hvis noen er overrassket, forvirra eller synes noe er rart.

Hva er forkortelsen på for eksempel?

F. eks. er en forkortelse for 'for eksempel', som brukes for å gi, vise et forklarende eller typisk tilfelle. Derav, hva er ism? «Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring (ISM)»: Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring for drift av skip og hindring av forurensning, vedtatt av Forsamlingen, med eventuelle endringer foretatt av organisasjonen.

Hva betyr SKB?

Selvkomprimerende betong, ofte bare kalt SKB, er betong som er tilsatt superplastiserende tilsetningsstoffer og derfor har spesielt gode flyteegenskaper, dvs at den flyter lettere ut og fyller formen bedre enn vanlig betong gjør. Folk spør også hva betyr ksb snap? Vi har sjekket Urban Dictionary og der står det at "ksb" står for "Kick some butt" eller "Kool story bro". Håper dette var til hjelp for deg!

Hva betyr ig på Snapchat?

I dette tilfellet betyr det sannsynligvis "I guess". Likevel kan det variere fra plass til plass hva en forkortelse betyr, og betydningen kan endre seg over tid. Hvis du er usikker, kan du spørre den som skrev det om hva det betyr. Hvordan forkorte jamfør? Jamfør (forkortet jf. eller jfr.) betyr i henhold til og brukes vanligvis når det henvises til rettskilder, f. eks.

Hva står ihht for?

iht. i henhold til (bokmål)

By Devlin

Hvordan skrive PS? :: Hvilke typer etikk har vi?
Nyttige lenker