Hjem > H > Hva Står Iphone Xr For?

Hva står iPhone XR for?

Likevel så kommer Schiller med en beskrivelse av hva s- og r-bokstavene betyr for han: – Jeg elsker biler og ting som går fort, og r og s er begge bokstaver som brukes til å betegne sportsbiler som er ekstra spesielle, sier han med et smil til journalisten i Engadget.

Les mer

Dessuten, hva er forskjellen på xr og xs?

Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet. Ta dette i betraktning, hva er best av iphone xs og xr? Dette avhenger av hva du setter pris på i en telefon. Hvis du fokuserer på pris, langvarig batteri eller et fargerikt design, så velg iPhone XR. I tilfelle du vil ha en smarttelefon med en høyoppløselig skjerm og et dobbelt bakkamera, velg heller iPhone XS.

Kor stor er iPhone XR?

IPhone XR har nøyaktig samme dimensjoner og vekt som iPhone 11. Her er dimensjonene for både iPhone 11 og iPhone XR i millimeter: iPhone 11 Dimensjoner: 150.9 x 75.7 x 8.3 mm. iPhone XR dimensjoner: 150.9 x 75.7 x 8.3 mm. Hvor stor skjerm har iPhone XR? Skjermen på iPhone XR har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).

Når kom iPhone XS ut?

iPhoneLansert medLanseringsdato
iPhone 8 / 8 PlusiOS 1122. september 2017
iPhone XiOS 11.0.13. november 2017
iPhone XS / XS MaxiOS 1221. september 2018
iPhone XRiOS 1226. oktober 2018
Når kom iPhone XS? iPhone XS og iPhone XS Max er smarttelefoner utviklet av Apple og fabrikkert av Foxconn, Den ble lansert 12. september 2018. Sammen med iPhone XR er de tolvte generasjon av iPhone.

Hvilken iPhone er best 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.
Hvilken iPhone er størst? Den største iPhonen du kan kjøpe akkurat nå er iPhone 13 Pro Max; den har en 6.7 tommers OLED-skjerm, den største som noen gang er montert på en iPhone, og den måler 160.8 x 78.1 x 7.4 mm, noe som gjør den til den største iPhone Apple har produsert til dags dato, med hensyn til skjermstørrelse.

Du kan også spørre hvilken iphone skal jeg velge?

iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft.

By Kraus

Hva betyr ft på snap? :: Hvordan slå sammen to celler med tekst i Excel?
Nyttige lenker