Hjem > H > Hvor Kan Jeg Kjøpe Kontantkort?

Hvor kan jeg kjøpe kontantkort?

Det er dessuten fullt mulig å kjøpe kontantkort over disk. De store mobiloperatørene selger kontantkortene sine i dagligvarebutikker, i kiosker og på bensinstasjoner. Telenor samarbeider også med noen banker om å selge kontantkort i minibanker.

Les mer

Hvor lenge kan man lagre kameraopptak fra overvåking av bank og postkontor?

Datatilsynet forstår at hensikten med utvidet lagring av kameraopptak der kontantsafen befinner seg er å forhindre og oppklare underslag begått av ansatte. Opptak fra kameraovervåking skal som hovedregel slettes senest 7 dager etter at opptakene er gjort, jf. personopplysningsforskriften § 8-4 andre ledd. Er det lov å sette opp kamera på egen eiendom? Har din nabo satt opp et overvåkingskamera for å overvåke sin egen eiendom, så har han i utgangspunktet rett til dette, fordi dette regnes som et privat formål som faller utenfor personopplysningsloven. Derimot, hvis kameraet også fanger inn din eiendom eller offentlig sted, vil slik overvåking være ulovlig.

Er det lov å sette opp overvåkingskamera?

Hovedregelen er at du som privatperson lovlig kan overvåke din egen eiendom. Dette gjelder både egen bolig og egen hage. – Det er likevel viktig at kameraet ikke samtidig fanger opp deler av naboens eiendom. Dette gjelder både annen persons eiendom og offentlig område, påpeker Kheradmandi. Hva heter loven som regulerer hvordan vi kan behandle opptakene fra Kameraovervåkningen? I personvernregelverket finner man mange generelle regler for hvilke plikter en virksomhet har når den behandler personopplysninger - slik som opptak fra kamera. Disse pliktene må alle som driver kameraovervåking sette seg inn i.

Hvilke regler gjelder for adgangskontroll hos Datatilsynet?

Når det installeres adgangssystem i et lokale, er systemeier pålagt å varsle Datatilsynet om anskaffelsen. Du som leverer løsningen kan med fordel gi kunden en orientering om hva adgangskontrollen kan brukes til og ikke. Du kan også spørre hvor mye koster det å ringe med kontantkort? De billigste kontantkort gir deg gjerne priser ned til 0,30 kr i minuttet for å ringe. SMS koster mest sannsynlig minimalt 0,50 kr, mens MMS kan komme opp i 1,50 kr.

Tilsvarende, hvor lenge varer kontantkort telia?

Telia Mobil Kontant

Velg mellom 3, 6, 10, 15 eller 30 GB (31 dager). Inkluderer fri bruk av tale, SMS og MMS. Inkluderer også Roam Like Home (lik bruk i EU, EØS, UK og Sveits). Pakker med kortere varighet er også tilgjengelig.
Finnes det fortsatt kontantkort? Men fortsatt er kontantkort svært utbredt. Ifølge Ekomstatistikken var det i 2018 over 800.000 kontantkort i bruk i Norge, eller om lag i én av sju telefoner. Kontantkort kan først og fremst være fordelaktig for dem som bruker telefonen veldig lite.

Så, hvor kan jeg kjøpe telia kontantkort?

Kontant startpakker og ladekort fra Telia er tilgjengelig i Telia-butikkene, kiosker og dagligvarebutikker.

By Jolie

Hvor mye koster viltkamera? :: Hvilket abonnement til viltkamera?
Nyttige lenker