Hjem > H > Hvor Lang Garanti Er Det På Telefon?

Hvor lang garanti er det på telefon?

Klagefristen er to eller fem år

Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. PC og mobiltelefon er eksempel på varer med fem års klagefrist. Du har to års klagefrist når du kjøper noko frå ein privatperson (kjøpslova).

Les mer

Hva er bra batterikapasitet iPhone?

Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand. Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone? iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Er det stor forskjell på iPhone 11 og 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold. Tilsvarende, hvilken iphone er best 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Man kan også spørre hvordan få alt over på ny iphone?

Den enkleste måten å overføre innhold til en ny iPhone er via iCloud. Med iCloud-sikkerhetskopi blir alt innhold lagret og den nye iPhonen blir identisk den gamle. Den nye iPhonen vil altså bli identisk lik den gamle. Alle apper, bilder, videoer, data overføres. Hvordan overføre telefonnummer til Samsung? Importér kontakter

  1. Sett inn SIM-kortet i enheten din.
  2. Åpne Kontakter-appen på Android-enheten.
  3. Øverst til venstre trykker du på Meny Innstillinger. Importér.
  4. Trykk på SIM-kort. Hvis du har flere kontoer på enheten, velger du den kontoen der du vil lagre kontaktene.

Hvordan overføre fra ødelagt Samsung?

Trinn 1: Koble Samsung-telefonen til datamaskinen din ved hjelp av USB-linjen. Trinn 2: Deretter starter AutoPlay automatisk, og klikk deretter på åpen enhet for å se filer ". Trinn 3: Velg bildet du vil gjenopprette, og kopier og lim det inn på datamaskinen fra Samsung med ødelagt skjerm. Tilsvarende, hvilken billig mobil? Hvilken er den beste billig mobilen i 2021?

  • De beste billige telefonene 2021 for under NOK 2500.
  • Realme 8i, Top-Notch-funksjoner.
  • Motorola Moto G30, bra design og effektiv.
  • Beste budsjett 5G-telefoner.
  • Samsung Galaxy A32, smidig og rask.
  • Xiaomi Mi 10T Lite, en lett utfordrer.
  • Beste budsjett mobiltelefoner fra OnePlus.

Man kan også spørre er oneplus bra?

OnePlus Nord 2 viderefører mye av det gode ved forgjengeren og gjør enkelte ting enda bedre. I stedet for Snapdragon 765g kommer telefonen med en Mediatek MT6893 som er eksklusiv til OnePlus og som skal være nesten like bra, og noen ganger bedre enn Snapdragon 865.

By Lolanthe

Hvilket mobilselskap har best dekning? :: Hvilke mobiler er vanntette?
Nyttige lenker