Hjem > H > Hvilken Bydel Er Haugenstua?

Hvilken bydel er Haugenstua?

Haugenstua er en drabantby i bydel Stovner i Groruddalen i Oslo, plassert i dalbunnen mellom strøkene Høybråten og Stovner. Området er preget av store boligblokker og en del næringsbygg. Området har to skoler, Haugenstua skole, som ligger i Smiuvegen og Stig skole i Garver Ytteborgs vei.

Les mer

Folk spør også hvilken bydel er haugerud?

Haugerud er en drabantby i Groruddalen nordøst i Oslo. og ligger i bydel Alna. Området er preget av høyblokker og lavblokker, men har også en del villabebyggelse og rekkehus. Du kan også spørre hvilken bydel er grorud? Bydel 19: Grorud. Bydel 20: Bjerke. Bydel 21: Grefsen-Kjelsås. Bydel 22: Sogn.

Deretter, hvilket fylke ligger nydalen i?

Nydalen (opprinnelig Nygårdsdalen, før dette Ellendalen) er et område langs Akerselva i Oslo som ligger midt mellom øst og vest i dagens Bydel Nordre Aker og Sagene. Hvilken bydel tilhører Groruddalen? Artikkelstart. Groruddalen er en fellesbetegnelse for Oslos nordøstre bydeler. Det omfatter omtrent bolig- og industriområdene som avgrenses av Østmarka i øst, Gjelleråsmarka i nord, Lillomarka i vest, og en tenkt linje omtrent fra Bjerke via Økern til Bryn i sør.

Hva er Grünerløkka kjent for?

Grünerløkka er i dag kjent for sitt kulturliv, og kulturscener som Blå, Hausmania, Vega Scene, Dansens Hus, Riksscenen, Parkteatret og Grünerløkka Lufthavn/MIR bidrar til bydelens puls. I tillegg er Grünerløkka bugnende med små kaféer, populære barer, og restauranter med smaker fra hele verden. Hva skjer på Grünerløkka?

torsdag
fredag 29 apr. 19:00Nieu Klubb Nieu Scene
fredag 29 apr. 19:00Un-Magritt Nordseth – Dronninger Dansens hus
fredag 29 apr. 20:00Triakel Riksscenen
fredag 29 apr. 20:00Tommy Cash Vulkan Arena

Hvor mange bor på Grünerløkka?

Ved opprettelsen i 2004 var bydelen på sjuende plass i antall innbyggere, men de store utbyggingene blant annet i Løren-området har ført til stor befolkningsvekst. I 2017 passerte Grünerløkka bydel Frogner som Oslos mest folkerike bydel. Folketallet er 58 906 innbyggere (2018). Hvilken bydel ligger Majorstuen i? Majorstuen eller Majorstua er et strøk i bydel Frogner i Oslo indre by. Etter bydelsreformen 1. januar 2004 ble den administrative enheten Majorstuen Uranienborg slått sammen med bydel Frogner.

Deretter, hvilken bydel er ellingsrud?

Ellingsrud er et boligområde i bydel Alna i Oslo. Det fikk sitt navn etter Ellingsrud gård, som er kjent fra middelalderen og lå under Hovedøya kloster. Den gamle veiforbindelsen til bygdene ved Øyeren, som hadde stor trelasttrafikk frem til 1850-årene, går gjennom området (Gamle Strømsvei).

By Carina Gosdin

Hvilken bydel ligger Nydalen i? :: Hvilken bydel tilhører Pilestredet?
Nyttige lenker